Luceafărul nu se teme de echipa de vedete a Universității Cluj: „Au și puncte slabe, pe care sperăm să le speculăm. Oricine poate bate pe oricine”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 13:15 Campionat

Luceafărul Oradea a scos două puncte din confruntările cu echipele timișorene ASU Politehnica (0-0, acasă) și ACS Poli (1-1, deplasare), însă duminică, de la ora 13:00, va avea un meci mult mai greu cu Universitatea Cluj, una dintre cele mai importante cluburi din această ediție a Ligii 2 și cantidată certă la promovare.

Singurul marcator al bihorenilor în 2019, mijlocașul Vasile Pop, este încrezător că Luceafărul poate obține un rezultat bun contra Universității, căreia i-a văzut punctele slabe și pe care spune că o va aștepta un meci greu la Sânmartin, acolo unde, în acest sezon, s-a pierdut foarte greu. Doar UTA a câștigat pe terenul Luceafărului, cu 1-0.

„Cu siguranță am fi meritat mai mult în jocul cu ACS Poli Timișoara, însă acel joc a trecut și acum suntem focusați pentru partida cu „U” Cluj. Nu ne așteaptă un meci ușor, i-am văzut și luni la TV în jocul cu ASU Poli (n.r. – câștigat cu 1-0). Stau bine în teren, au o echipă experimentată, dar au și puncte slabe, pe care sperăm să le speculăm. În acest moment, în Liga 2 consider că oricine poate bate pe oricine. Suntem încrezători și determinați! Am demonstrat că suntem redutabili pe teren propriu și vrem să arătăm acest lucru și duminică. E important să câștigăm cu U Cluj”, a spus, pentru Bihon, Vasile Pop, care, cu cele cinci goluri marcate în această ediție a Ligii 2, este golgheterul Luceafărului, la egalitate cu Alexandru Dulca și George Paraschiv.

„Axente, Goga, Gavra, Giurgiu sau Florescu sunt jucători cu multe jocuri în Liga 1, care pot taxa orice greșeală. E nevoie de concentrare maximă, să nu le dăm ocazia să profite”, a mai declarat Pop despre adversarul Luceafărului de duminică, însă crede că și echipa sa și-a schimbat fața în această iarnă: „Este mai puternică și mai unită decât în tur. Acest lucru se va vedea în meciurile care urmează. Doar uniți și încrezători putem realiza ce ne-am propus”.

Înaintea desfășurării etapei a 24-a, Luceafărul Oradea ocupă locul 13 în clasament, cu 25 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj se află pe poziția a 3-a, cu 50 de puncte.

În meciul tur, desfășurat pe Cluj Arena, Universitatea s-a impus cu 2-0 în fața Luceafărului, prin golurile marcate de Denis Hordouan (8) și Cristian Gavra (42).

Foto: Universitatea Cluj

Marius ANGHEL 07 Mar. 2019, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă