Luceafărul nu se dezminte, a învins Gazul lui Bodea!

29 Oct. 2011, 18:03 Campionat
Luceafărul nu se dezminte,** a învins Gazul lui Bodea!

Luceafărul Felix și-a continuat cu succes periplul prin campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a. Sâmbătă, la Sânmartin, în cadrul etapei a XI-a, formația antrenată de Călin Moldovan și patronată de prefectul Gavrilă Ghilea a repurtat un nou succes. De această dată a fost rândul oltenilor de la Gaz Metan Severin să fie învinși de ambițioasa echipă a Luceafărului.

La capătul unui meci pe care nu l-au dominat, dar în care și-au creat cele mai mari ocazii de a înscrie, bihorenii au învins cu scorul de 2-0, după ce și la pauză conduceau, cu 1-0. Primul gol l-a reușit Ovidiu Ghilea, în minutul 6, pentru ca în minutul 48, Svarzckopf să modifice încă o dată tabela de marcaj, tot în favoarea bihorenilor.

În minutul 6, Zeno Bundea a executat bine o lovitură liberă, de la 40 de metri, lateral stânga, a trimis periculos în careu, de unde Ov. Ghilea s-a înălțat și a reluat cu capul pe spate, în vinclul porți lui Ștețca. Chiar dacă posesia balonului a aparținut severinenilor, în minutul 17, Ianc a trecut pe lângă majorarea scorului. Scăpat singur, acesta a trimis pe lângă poartă. În minutul 33, oaspeții au fost foarte aproape de a egala, însă în urma centrării de pe dreapăta a lui Bițiș, înspre Boroiban, Mihuț a respins în transversală.

În minutul 38, tot echipa Gaz Metan s-a aflat în ofensivă, Neacșa a executat o lovitură liberă spre vinclul porții bihorene, dar Miron s-a aflat la post și a reușit să rețină. Ultima acțiune a primului mitan le-a aparținut, până la urmă, tot gazdelor. Același Ianc a șutat plasat de la 22-23 de metri de poartă periculos, dar în bara transversală.

În repriza a doua, la trei minute de la reluare, Ianc a centrat bine de pe dreapta, dincolo de fundașii centrali ai severinenilor, dar până la Svarzckopf, care a trimis imparabil cu capul în poarta lui Ștețca, ducând scorul la 2-0.

După primirea golului al doilea, severinenii au pus stăpânire pe joc, au avut o posesie covârșitoare, dar n-au reușit să-și creeze ocazii periculoase, ba chiar, cei de la Luceafărul au fost mai periculoși. În minutul 54, Bundea a șutat puțin pe lângă stâlpul din partea stângă a porții lui Ștețca.

Cu o bună organizare în joc, Luceafărul Felix și-a adjudecat, astfel, a 4-a victorie din campionat și, cu 15 puncte, a urcat până pe locul 7 al clasamentului.

Echipa utilizată de antrenorul Călin Moldovan în jocul cu Gaz Metan Severin a fost: Miron – Mihuț, Letan (cpt), Pocian, G. Bogdan- Ianc, O. Ghilea, Svarzckopf, Fl. Neaga- T. Moldovan, Bundea. În partea a doua au mai intrat și D. Muntean, Lupuț și Blănaru.

Sursa: Bihoreanul

29 Oct. 2011, 18:03 Campionat
Pe aceeași temă