Luceafărul merge la Târgoviște încrezătoare că poate reedita surpriza din partida tur. Dulca debuta atunci ca antrenor la bihoreni. „Am reușit să-i învingem cu o echipă încropită peste noapte”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Mar. 2018, 14:39 Campionat
Luceafărul merge la Târgoviște încrezătoare că poate reedita surpriza din partida tur. Dulca debuta atunci ca antrenor la bihoreni.**

Victoria de săptămâna trecută cu FC Argeș (3-2), după ce a revenit de la 2-0, nu a schimbat prea mult situația din clasament a Luceafărului Oradea. Echipa bihoreană se află la trei puncte peste primele locuri retrogradabile, iar duminică urmează să aibă un meci foarte greu, la Târgoviște.

Partida Luceafărului cu Chindia rănită la Suceava, după doar un 1-1 cu Foresta, începe la ora 13:00 și aduce față în față ocupanta locului 3, cu 46 de puncte, și cea aflată pe locul 13, cu 27 de puncte. Este și o reeditare a jocului din tur dintre cele două echipe în urma căruia antrenorul Cristian Dulca debuta ca antrenor la bihoreni. Atunci, Luceafărul, care fusese aproape de desființare, câștiga și producea surpriza în respectiva etapă.

„La vremea respectivă, Chindia era pe locul 2 și am reușit să-i învingem cu o echipă încropită peste noapte, cu care făcusem doar două antrenamente. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale campionatului și va fi un meci dificil. Vrem să scoatem maximum, să facem un joc bun, să ne creăm ocazii și să marcăm”, a comentat, pentru bihon.ro, Cristian Dulca.

Meciul din tur a fost câștigat cu 2-1 de Luceafărul, după golurile lui Codoban (24 – pen.) și Bedea (42). Pentru Chindia a marcat Liviu Mihai (25). Atunci, Chindia era pe locul 2, iar acum e pe locul 3, și e favorită să meargă la barajul pentru promovare. Bihorenii se luptă pentru evitarea retrogradării.

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Mar. 2018, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă