Luceafărul a învins la limită Chindia și s-a clasat pe 6

03 Jun. 2012, 04:16 Campionat
Luceafărul a învins la limită Chindia** și s-a clasat pe 6

Luceafărul Felix a încheiat ediția de campionat 2011-2012 pe poziția a VI-a în Seria a II-a a Ligii a II-a, după ce sâmbătă s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața dâmbovițenilor de la Chindia Târgoviște.

La capătul unei dispute în care doar în prima repriză s-au consemnat ocazii de poartă, Luceafărul a câștigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Constantin Roșu, în minutul 12. Atunci, acesta a pătruns pe dreapta, a șutat puternic, portarul Omuț a respins balonul până la atacantul bihorean, care de această dată l-a introdus în poartă.

Prima ocazie de poartă le-a aparținut totuși oaspeților, prin Băluță în minutul 8, care scăpat singur în careu, a șutat, dar portarul Samoilă a reușit să respingă.

În finalul primei reprize, gazdele puteau majora scorul, însă Neaga s-a complicat în careu și a trimis pe lângă poartă.

După pauză, cele două combatante au practicat un joc tern, fără ocazii, oboseala acumulată de-a lungul campionatului spunându-și cuvântul, iar jucătorii au fost mai mult cu gândul la vacanță. De altfel, victoria le-a adus bihorenilor vacanța încă de pe acum, un alt rezultat în acest joc i-ar mai fi ținut la antrenamente o anumită perioadă, după cum a declarat antrenorul Leo Grozavu.

„A fost un retur de campionat istovitor, mai ales în ultima parte. În meciul de astăzi mă mulțumește doar rezultatul. Am terminat pe locul VI, ceea ce pentru o nou promovată este un lucru apreciabil”, a mai declarat antrenorul luceferilor, Leo Grozavu.

LUCEAFĂ‚RUL ORADEA – CHINDIA TÂRGOVIȘTE 1-0 (1-0)
C-tin. Roșu (12)

Antrenor: Leo Grozavu
Samoilă – G. Bogdan, D. Mureșan, Letan, Anițoiu – Ianc (’46 Konyeha), Lupuț (cpt)(’66 Schwarzkopf), D. Muntean – C-tin.Roșu, Blănaru (’88 G. Popescu), I. Neaga

Antrenor: Flavius Stoican
Omuț – Smarandache, Morariu (’50 Petrea), C. Dinu, Voineag – Băluță, Honciu (’61 Bușică), Mihăescu, Ș. Ionuț (cpt) – Voduț (’67 R. Ionuț), Anton

Astfel, la prima evoluție în cel de-al doilea eșalon fotbalistic al țării, Luceafărul Felix se clasează onorabil, pe locul VI, cu 47 de puncte.

Sursa: Bihoreanul

03 Jun. 2012, 04:16 Campionat
Pe aceeași temă