Lipsiți de șansă la Mioveni! Slătinenii au condus de două ori, dar au plecat cu un egal

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 21:44 Campionat
Lipsiți de șansă la Mioveni!** Slătinenii au condus de două ori, dar au plecat cu un egal

 FC Olt a scăpat victoria din mână pe terenul celor de la CS Mioveni. Slătinenii au remizat, scor 2-2, la capătul unui joc în care s-au aflat în avantaj pe tabela de marcaj. În minutele de prelungire, Matei, autor al unui gol, a irosit șansa de a aduce cele trei puncte, ratând cu poarta goală.

FC Olt Slatina a început meciul în ofensivă, reușind să deschidă scorul la câteva minute de la fluierul de start al partidei. Firțulescu a marcat cu un șut plasat, în dreapta portarului, din interiorul careului, după o combinație cu Vîlcică (min. 3). Slătinenii se puteau desprinde pe tabelă, în primul sfert de oră, la trei goluri, Andrei David reușind să-și pună colegii în situații ideale de a marca.

După un balon săltat peste apărare, Bancu preia în careu, își pregătește șutul, însă mingea se duce puțin pe lângă poartă (min. 9). Atacantul Marius Matei a zguduit bara laterală cu un șut din interiorul careului, ratând oportunitatea de a majora avantajul (min. 12). Cum ocaziile se răzbună, CS Mioveni a egalat, contrar cursului jocului. Scăpat pe contraatac, Arnăutu este agățat de Bugiu în careu, ieșit să-l blocheze. Penalty-ul a fost transformat de Dragalina, care a executat lovitura la semiînălțime, goalkeeper-ul Bugiu neavând nicio șansă (min. 13). Slătinenii au continuat jocul bun, însă Olteanu și-a salvat echipa, reușind să scoată de pe linia porții un șut al lui Firțulescu (min. 21). Presiunea creată pe adversar a adus golul în tabăra celor de la FC Olt, care a revenit în avantaj pe tabelă. Marius Matei a reluat cu capul în plasă o centrare trimisă de Bancu (min. 38). Slătinenii au intrat în avantaj la cabine.

În actul secund, nu au mai reușit să abordeze jocul la fel de ofensiv, lăsându-și adversarul să se apropie de poartă. Accidentarea căpitanului echipei, Cosmin Crușoveanu, a contat, lipsa lui din teren fiind resimțită. După o ocazie mare a lui Arnăutu, CS Mioveni a egalat în minutul 80, Vintilă punctând pe tabelă în urma unei reluări cu capul, după un corner bătut de Dragalina. FC Olt a evoluat, în ultimele zece minute, în inferioritate, după ce Bancu a primit al doilea galben. Chiar și așa, slătinenii au avut o ocazie enormă de a obține victoria, care ar fi fost pe deplin meritată după ocaziile create, comparativ cu adversarii. Staff-ul tehnic, jucătorii aflați pe banca de rezerve au sărit să se bucure, când, în urma unei acțiuni de atac, mingea a ajuns la Marius Matei, jucător care se afla în poziție ideală de a marca. Atacantul a trimis, însă, din 2 metri, cu poarta goală,peste transversală, ratând șansa de a înscrie golul de trei puncte.

CS MIOVENI
FC OLT
2-2

Dragalina ”15 – pen., M. Vintilă ”80 / Firțulescu ”3, M. Matei ”39

Oct. Popescu – Cotigă, Pasăre, M. Olteanu, Dragu (M. Vintilă ”69) – Mazilu (cpt.), Dragalina, Năstăsie (Ayza ”43), Galan – Biceanu (Dumitrache ”46), Arnăutu
Antrenor: Flavius Stoican

Bugiu – V. Dima, I. Șerban, Crușoveanu (cpt.)(Cosic ”36), Giurcă – Firțulescu (Rioșanu ”83), A. David (D. Ene ”66), Polgar, Vîlcică, Bancu – M. Matei
Antrenor: Dan Oprescu
Eliminat: Bancu ”80 – 2 galbene

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 21:44 Campionat
Pe aceeași temă