Lică: „Farul nu are probleme cu datoriile”

11 Feb. 2012, 14:52 Campionat
Lică:

Președintele Farului Constanța, Marcel Lică susține că echipa sa este în afara pericolului de a fi depunctată, întrucât actele care dovedesc că echipa de la malul mării și-a plătit datoriile ar fi trebuit să ajungă deja la Federația Română de Fotbal.

Potrivit informațiilor obținute pe surse de Sport Total FM, șase echipe din Liga 1 și 2 urmează să fie depunctate pentru întârzierile plăților față de cei cărora le datorează bani.

„Nu este cazul Farului Constanța, singura problemă care trebuie clarificată, singură lucru pe care trebuie să-l facem este să dovedim că am plătit din datoriile pe care le aveam. Actele au fost trimise în copie, nu avem nicio problemă de ordin finaciar suntem la zi cu datoriile, iar litigiile au fost stinse, dar probabil că au întârziat, împotmolite pe drum. Actele originale sunt la mine în mână, am trimis un ordin de plată către Federație, și luni, dacă vremea ține cu noi, voi ajunge acolo. Sper să ajung, dar nici să rămân pe la București”, a declarat Marcel Lică, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima și Mihai Andrieș.

„Ce naște din datorie, datorie se numește

„Ni s-au mai plătit din datorii, dar din păcate mai avem de recuperat vreo 200.000 de euro de la Internațional Pitești, printr-o hotărâre definitivă, iar Internațional Pitești s-a folosit de toate căile ca să nu plătească și probabil că vor fi dezafiliați, dar asta nu ne ajută cu nimic, așa că va trebui să mai stăm prin instanțe un an-doi” susține Lică

„Sunt multe echipe care au de dat bani, dar au și de luat și sunt depunctate. Sunt niște chichițe de care abuzează patronii, iar regulamentul le permite”, a explicat președintele Farului Constanța.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

11 Feb. 2012, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă