Leo Grozavu, OUT de la Petrolul! Contestat vehement de suporteri, antrenorul a fost demis. Cine va conduce echipa și ce se întâmplă cu cei trei jucători excluși din lot

Leo Grozavu, OUT de la Petrolul!** Contestat vehement de suporteri, antrenorul a fost demis. Cine va conduce echipa și ce se întâmplă cu cei trei jucători excluși din lot

Leo Grozavu (51 de ani) a fost demis de pe banca echipei Petrolul Ploiești, conform unui comunicat emis pe pagina de facebook a clubului. 12 etapei a rezistat ca antrenor la gruparea prahoveană, locul său urmând a fi luat, pentru moment, de Octavian Grigore. Acesta coboară astfel din tribună, din conducerea administrativă, pentru a asigura interimatul până va fi găsit un nou antrenor principal. Grigorea a mai condus echipa de la pornirea proiectului din 2016, în Liga a 4-a, cât și în prima parte a sezonului de Liga 3, atunci când a fost înlocuit cu Romulus Ciobanu.

În cele 12 etape în care a antrenat Petrolul, Leo Grozavu a înregistrat 7 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri și un golaveraj pozitiv: 25-10.

Odată cu demiterea lui Leo Grozavu, în lot au fost reprimiți și jucătorii Mirel Bolboașă, Paul Antoche și Sergiu Arnăutu, excluși de fostul antrenor. Aceștia nu au scăpat însă de sancționați din partea conducerii pentru abateri disciplinare.

„Începând de astăzi, FC Petrolul Ploiești a decis rezilierea contractului antrenorului principal Leo Grozavu, măsura fiind luată în contextul rezultatelor sub așteptări obținute de către echipa noastră în prima parte a campionatului 2018-2019 al Ligii 2 Casa Pariurilor, precum și a ratării unuia dintre cele două obiective propuse, anume calificarea în fazele superioare ale Cupei României.

Interimatul în pregătirea echipei va fi asigurat de către Octavian Grigore, cel care va coordona antrenamentele și va sta pe bancă la următoarele jocuri oficiale ale formației noastre. Stafful tehnic va fi completat, în continuare, de către Mugur Cornățeanu (antrenor secund), Vasile Șleam (antrenor portari) și Ovidiu Chiribici (preparator fizic).

Totodată, în urma analizei situației jucătorilor Mirel Bolboașă, Paul Antoche și Sergiu Arnăutu, au fost identificate anumite abateri disciplinare, însă nu de natura să conducă la excluderea lor din lot. Cei trei au fost sancționați conform regulamentului de ordine interioară, iar, de astăzi, s-au prezentat la antrenamentele primei echipe.

În runda cu numărul 13 a Ligii 2 Casa Pariurilor, FC Petrolul Ploiești va evolua duminică, de la ora 14.00, în deplasare cu AS Daco-Getica București, meciul fiind programat să se dispute pe stadionul „Juventus-Colentina” din Capitală.

FC Petrolul îi mulțumește lui Leo Grozavu și îi urează mult succes în continuare”, se arată în comunicatul emis de club.

Petrolul ocupă locul 6, după 12 etape, cu 23 de puncte. Lider este Academica Clinceni, cu 27 de puncte. Sportul Snagov are, de asemenea, 27 de puncte, dar un golaveraj mai slab.

Pe aceeași temă