Leo Doană, după remiza dintre Poli și Reșița: „La un asemenea meci, nici nu ne dorim spectacol”. Antrenorul și-a criticat un jucător: „I-a venit rândul și nu a arătat mai nimic”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 23:01 Campionat

CSM Reșița a făcut un 0-0 destul de sec pe terenul lui ASU Poli, în etapa a 8-a a Ligii 2. Antrenorul Leontin Doană a spus că, totuși, clubul său se mulțumește să nu retrogradeze și că egalul e bun și în deplasare. Mână forte, Doană l-a criticat pe atacantul adus de la „U” Cluj, Marius Coman, a cărui evoluție slabă l-a enervat tot jocul.

Deși Reșița a jucat spectaculos în acest sezon poate doar la debutul cu „U” Cluj, Doană pare să fie de altă părere și consideră că la un derby al Banatului, evoluția echipelor poate fi slabă. „La un asemenea meci nici nu ne dorim spectacol. Nouă ne trebuie puncte. Am făcut spectacol patru meciuri la rând și nu am adunat niciun punct. Le-am spus jucătorilor mai bine să jucăm mai slab și să aducem puncte decât să jucăm bine și să nu aducem niciun punct. La Rapid am pierdut meciul dintr-o fază fixă, la Chiajna, din două faze fixe, acasă, cu Turris, același lucru. Mă bucur că astăzi nu am luat gol din faze fixe ale adversarului”, a precizat Doană la finalul partide desfășurate pe Știința.

„Suntem două echipe pe acolo cu bugetele. Sărace, dar ne străduim să facem față acestui campionat”

Antrenorul mult mai nervos pe bancă în timpul meciului decât omologul său, Gușatu, a spus că s-a mulțumit și cu egalul. „Da, orice punct este binevenit în acest campionat. Noi jucăm la victorii, nu știu cine tratează meciul la egal. Dacă atât s-a putut, atâta putem și noi. Mă bucur și pentru acest punct. Eu spun că am câștigat un punct. Noi suntem o echipă cu un buget mic față de celelalte echipe. Alte echipe au adus jucători de Liga 1. Noi ne-am bazat în mare pe lotul pe care l-am avut. La mine, muncă, disciplină, seriozitate, modestie, asta este deviza mea. Îmi pare rău pentru ASU, că suntem două echipe pe acolo cu bugetele. Sărace, dar ne străduim să facem față acestui campionat”, a precizat Doană.

„Unii jucători sunt supărați dacă nu îi introduc de la început în primul 11. Lui Coman i-a venit rândul și nu a arătat mai nimic”

Leo Doană nu s-a ferit să spună că nu e încântat de evoluția lui Marius Coman. În timpul jocului, la ratarea lui Coman singur cu Murariu, Doană i-a spus atacantului să se ducă înapoi la Cluj. „Sunt supărat pe unii jucători, pe care, dacă nu îi introduc de la început în primul 11, sunt supărați. Eu le-am spus tot timpul să fie supărați pe ei, că o să le vină rândul. Să se pregătească, să aibă răbdare. Și la unii le-a venit rândul și, din păcate, nu au demonstrat. Și fotbalul îmi dă dreptate mie. Mă refer în special la Coman. Pentru că a făcut pe supăratul în multe meciuri când nu a jucat de la început și când l-am introdus în echipă nu a arătat mai nimic. Dar sperăm că-și va reveni, este un jucător de calibru, de forță, sperăm să ne ajute în următoarele etape”, a mai adăugat antrenorul Reșiței.

După acest meci, CSM Reșița este pe locul 11, cu 9 puncte și runda viitoare primește vizita Farului. Până atunci, miercuri, de la ora 18:45, organizează pe „Ion Oblemenco” meciul din 16-imile Cupei României cu Universitatea Craiova. În această privință, galeria rosso-neră a avut un mesaj pentru DigiSport.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI și Emanuel Titus ILIEȘI / Mediafax Foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 21 Sep. 2019, 23:01 Campionat
Pe aceeași temă