Lengyel: „Forța grupului a contat”

19 Sep. 2011, 13:47 Campionat
Lengyel:** „Forța grupului a contat

Căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel, consideră că unitatea grupului este cea care le poate aduce rezultate în continuare. Fundașul central este de părere că acest aspect a dus la obținerea unui punct important în confruntarea cu Gaz Metan Severin.

Fără individualități în echipă, FC Olt Slatina mizează pe forța grupului. Alb-vișiniii au demonstrat acest lucru în confruntarea din deplasare cu Gaz Metan Severin, la capătul căreia au reușit să-și îndeplinească misiunea, încheind partida cu o remiză albă, scor 0-0.

„Ceea ce ne-am propus am realizat. Am spus că venim cu cel puțin un punct de acolo, am fost încrezători, iar în cele din urmă am reușit asta. Într-adevăr este primul meci în care nu primim gol, să sperăm că vom continua la fel. La nivelul acesta este cel mai important lucru. Cu siguranță forța grupului a contat, asta se observă de la meci la meci, suntem o echipă bine închegată”, a declarat căpitanul celor de la FC Olt Slatina, Adi Lengyel.

„Fiecare meci este special”

Arădeanul Adi Lengyel este de părere că meciul din etapa viitoare cu UTA Arad este la fel de special ca toate celelalte. Căpitanul celor de la FC Olt Slatina speră într-un rezultat pozitiv care să le dea o încredere mai mare pentru abordarea următoarelor partide.

„Pentru noi fiecare meci este special, nu doar cel cu UTA. La fiecare joc ne propunem să obținem maximum. Sperăm într-o evoluție bună și un rezultat pozitiv”, a mai spus fundașul central.

Alături de Cristian Preda, Adi Lengyel formează cuplul de fundași centrali de bază al echipei FC Olt Slatina, cei doi având evoluții constant bune.

sursa: Gazeta Nouă

19 Sep. 2011, 13:47 Campionat
Pe aceeași temă