Laszlo Balint: „O victorie frumoasă, muncită și pe deplin meritată”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 12:03 Campionat
Laszlo Balint:**

Unirea Tărlungeni a dat lovitura la Slobozia, sâmbătă, învingând cu 2-1, în ziua în care antrenorul brașovenilor a împlinit 35 de ani.

Tărlungeniul s-a apropiat de la doar două puncte de un loc de play-off, după o victorie mare pe terenul Unirii Slobozia, scor 2-1. Golurile victoriei brașovenilor au fost marcate de Liviu Nicolae și Marcăș.

Laszlo Balint spune că victoria de la Slobozia este cel mai frumos cadou făcut de jucători, în ziua în care tehnicianul a împlinit 35 de ani. „Cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi din partea băieților, într-o zi specială pentru mine! O victorie frumoasă, muncită și pe deplin meritată, care ne arată că putem mai mult și trebuie să fim mai puternici, ca să obținem cât mai multe puncte în aceste ultime trei etape ale sezonului regulat. Băieții trebuie să fie mândri că au reușit să treacă repede peste eșecul nedrept de la Buzău și să câștige trei puncte pe terenul unei pretendente la Liga I. Încă mai este mult de muncă pentru a obține un loc de play-off. Noi suntem o echipă care încearcă să scoată maxim de la fiecare joc. Noi nu beneficiem de condiții financiare extraordinare, dar conducerea face eforturi pentru ca băieții să fie cu plățile la zi, ceea ce ne permite să menținem o atmosferă bună”, a declarat, citat de monitorulexpres.ro, Laszlo Balint.

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 12:03 Campionat
Pe aceeași temă