Lămuriri corp la corp Ionuț Popa – Iosif Kiss: „L-am întrebat de ce m-a făcut nesimțit”

Marius ANGHEL 15 Nov. 2015, 15:34 Campionat
Lămuriri corp la corp Ionuț Popa - Iosif Kiss:**

În afară de câteva înjurături printre dinți și două-trei intrări mai tari în timpul jocului de sâmbătă dimineață, lucrurile au fost calme între Șoimii Pâncota și Unirea Tărlungeni. Se vorbea despre plata unor polițe pentru confruntarea din tur, când toate schimbările „alb-negrilor” au fost provocate de accidentări, însă nu s-a depășit limita sportivității.

„Le spun fotbaliștilor doar să joace agresiv la minge, dar nu brutal. Din păcate, adversarii nostri de astăzi nu au făcut la fel în tur. La Tărlungeni am avut trei jucători accidentați, dar nu am răspuns deloc azi”, a ținut să precizeze Ionuț Popa.

În schimb, „Mister” i-a cerut socoteală pe un ton ridicat, intimidant, primarului Tărlungeniului, Iosif Kiss. Confruntarea a avut loc la finalul meciului, când forțele de ordine și președintele Pâncotei, au intervenit între cei doi pentru a-i calma. „Am avut o discuție cu el și l-am întrebat de ce m-a făcut nesimțit. Dacă nu am mâncat în tur la ei, ce să plătim? Și acum i-am reproșat că la finalul jocului din prima etapă el a urlat la noi la vestiar și a creat atmosferă. Acum am încercat să creez și eu o atmosferă de lămurire a lucrurilor. Eu sunt antrenor, nu am treabă cu aspectele de a plăti sau a nu plăti anumite lucruri. Și, oricum, e treaba mea dacă am considerat că la ce atmosferă s-a creat atunci după meci e mai bine să nu mergem să mâncăm unde ne-ar fi pregătit ei masa. Am mâncat la Miercurea Sibiului…”, a menționat antrenorul Pâncotei la finalul disputei cu brașovenii.

În cele din urmă, după o discuție separată, supervizată de Pavel Piroș, Popa și Kiss și-au dat mâna.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Nov. 2015, 15:34 Campionat
Pe aceeași temă