La limită, dar fără mari emoții

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 17:41 Campionat
La limită, dar fără mari emoții

În ultima etapă a turului Ligii a II-a la fotbal, FC Municipal Târgu-Mureș a învins pe teren propriu cu scorul de 1-0 formația FC Olt. Unicul gol al partidei a fost înscris de Huiban în minutul 70. Partida a fost dominată de mureșeni, care au început cu o fază periculoasă în chiar primul minut, când centrarea lui Huiban a fost reluată cu capul de Cristea puțin pe lângă stâlpul porții. A fost o primă repriză cu puține faze de poartă, încheiată cu scor alb. Oltenii au avut o ocazie în minutul 5 și una în finalul reprizei, care l-a expediat pe antrenorul Isăilă la spital. Doar ezitarea lui Bancu a salvat echipa gazdă de la primirea unui gol. Diagnosticul tehnicianului mureșenilor n-a fost încă stabilit. FCM a avut câteva situații de gol, dar lovitura de cap a lui Șaim din minutul 34 și șutul acestuia din minutul 40 au fost deviate în corner.

 

Mai deciși după pauză

De la vestiare a ieșit o echipă mureșeană mai hotărâtă și ocaziile la poarta lui Bordea s-au înmulțit. La trei minute după pauză, după șutul aceluiaș Șaim, reținut, a urmat un asediu la poarta slătinenilor. În minutul 62, lovitura de cap a lui Nicu a fost respinsă de pe linia porții de Dima, același care respins și șutul lui Szilagyi care a urmat. După trei minute, portarul oaspeților a salvat din nou de două ori la aceeași fază, ambele șuturi ale lui Precup, primul respins, al doilea reținut. În minutul 67, centrarea lui Sfârlea a fost reluată de Cristea cu capul în transversală, iar șutul aceluiași Sfârlea a fost scos de la vinclu în minutul următor. Inevitabilul s-a produs în minutul 70, când Cristea i-a pus pe tavă mingea lui Huiban, care a trimis în plasă. Până la final, oaspeții au căutat golul egalizator, o ocazie bună având Crăciun, care a trimis mult peste poartă în minutul 83. În ultimul minut de joc, Szilagyi de la gazde a primit un cartonaș galben, iar în ultimul minut al prelungirilor a recidivat și a părăsit terenul de joc, lăsându-și echipa în inferioritate numerică pentru lovitura liberă rămasă fără rezultat, ultima fază a meciului.

Au evoluat formațiile:

FC Municipal: Abraham, Al. Dan (”85 Ungur), Nicu, Deaconescu, Szilagyi, Sfârlea, Precup, Pădurețu, Șaim (”60 Hanca), Huiban, Cristea (”90 Kinczel)

Alro: Bordea, Dima, Cosic, Crușoveanu, Velcovic, Anghelina (”84 Pribac), Săndulescu, Polgar (”76 Sălăjan), Bancu, David (”71 Ene), Crăciun.

 

Articol scris de Mihai VEREȘ
Foto Zi de Zi

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 17:41 Campionat
Pe aceeași temă