Kerezsy și-a reziliat contractul cu Miroslava! Fostul președinte al Științei e favorit să preia banca tehnică: „Îmi doresc să vin și să încerc să salvez echipa”

Marius ANGHEL 17 May. 2018, 21:14 Campionat
Kerezsy și-a reziliat contractul cu Miroslava!** Fostul președinte al Științei e favorit să preia banca tehnică:

Antrenorul Adrian Kerezsy s-a despărțit în mod oficial de clubul Știința Miroslava. La o zi după eșecul de la Uricani cu Sportul Snagov, scor 2-3, tehnicianul și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu Știința, în această dimineață.

„Îmi pare rău că nu am putut face mai mult, dar eu încă mai cred că echipa se poate salva. Matematic mai sunt șanse, totul se va juca în ultima etapă”, a declarat Adrian Kerezsy, după ce a oficializat despărțirea de Știința.

Favorit să preia banca tehnică este fostul președinte al echipei, Vespazian Colban, actualmente antrenor al echipei de Liga a 3-a Sănătatea Darabani. Acesta a declarat că este dispus să preia Știința, după ce își va rezilia contractul cu actuala echipă, pe care a salvat-o de la retrogradare.

„Deocamdată, nu pot spune nimic, sunt antrenorul echipei din Darabani. Dacă voi ajunge la un acord să-mi reziliez contractul, vin la Miroslava. Sper să ne înțelegem, mai cu seamă că mi-am îndeplinit obiectivul aici, am salvat echipa de la retrogradare. Eu cred că Miroslava mai are șanse de evitare a retrogradării. Pot fi câștigate toate meciurile până al final. Îmi doresc să vin la Știința, să încerc să salvez echipa, pentru că o cunosc din perioada în care am activat ca președinte”, a declarat Vespazian Colban pentru Liga2.ro.

După 35 de etape, Știința Miroslava ocupă locul 17 în Liga 2, unul retrogradabil. Echipa ieșeană are 34 de puncte, cu unul mai mult decât Foresta, e la egalitate cu Brăila, care joacă mâine cu liderul Dunărea, și la un punct în spatele celor de la Pandurii. Gorjenii sunt pe loc care asigură menținerea în campionat.

În ultimele trei etape, Știința mai are de jucat cu Foresta Suceava (deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00), Luceafărul Oradea (acasă) și Ripensia Timișoara (deplasare).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 17 May. 2018, 21:14 Campionat
Pe aceeași temă