Jucătorii aduși în vară au tras Chindia în jos. Strategia de achiziții a șefilor echipei dâmbovițene pare falimentară

Marius ANGHEL 30 Aug. 2015, 09:58 Campionat
Jucătorii aduși în vară au tras Chindia în jos.** Strategia de achiziții a șefilor echipei dâmbovițene pare falimentară

Primul meci al Chindiei la revenirea în Liga a 2-a s-a terminat prost, 0-1 cu „U” Cluj, pe teren propriu, iar explicațiile eșecului stau și în mutările operate în vară de conducerea clubului. Cum președintele Marcel Ghergu a afirmat, în repetate rânduri, că nu există fonduri pentru a aduce fotbaliști cu nume și cu valoare, campania de transferuri a fost una modestă, iar rezultatele se dovedesc acum catastrofale.

Punctual, în primul meci al sezonului, cel de sâmbătă, cei doi titulari Under 19 aduși de la Viitorul lui Hagi via Cristi Bălașa au făcut figurație pe teren. Meilă și Martac au luat loc pe banca de rezerve și acolo au rămas, Liviu Mihai a jucat câteva zeci de minute, fără vreo realizare notabilă, iar Ene nici măcar nu a fost în lotul de 18.

„Am avut aceiași oameni de bază ca la Liga a 3-a, s-a schimbat nivelul și noi nu ne-am întărit deloc. Ba a mai plecat și Dobre, și uite cine a ajuns să poarte tricoul cu numărul 11 la Chindia”, a vorbit, sub protecția anonimatului, unul dintre jucătorii Chindiei, după înfrângerea de ieri în fața puștilor lui „U” Cluj.

Interesant este că, în ciuda pălăvrăgelilor cu strategia axată pe localnici, Crinel Stoica și Nisipeanu, ambii Under 19, au fost doar rezerve, în prima garnitură regăsindu-se oamenii lui Gică Hagi, iar Parghel n-a jucat nici măcar o secundă cu „U” Cluj.

Noutățile Chindiei la meciul cu „U” Cluj:

Antonio Cruceru, 77 de minute – foarte slab
Adrian Neniță, 45 de minute – foarte slab
Liviu Mihai, 20 de minute – slab
Teodor Meilă – rezervă
Marius Martac – rezervă
Marius Ene – nu a fost inclus în lot

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 30 Aug. 2015, 09:58 Campionat
Pe aceeași temă