Jucători în scădere de randament și terenul de la Șiria, printre argumentele lui Roșu pentru rezultatele slabe cu Brașovul și Luceafărul

Marius ANGHEL 03 Apr. 2017, 11:12 Campionat
Jucători în scădere de randament și terenul de la Șiria,** printre argumentele lui Roșu pentru rezultatele slabe cu Brașovul și Luceafărul

UTA a bifat cel de-al treilea rezultat negativ al anului, al doilea consecutiv în noua casă de la Șiria. Luceafărul, echipa de pluton pregătită de Alexandru Kiss, a impus remiza albă în cadrul etapei a 27-a a Ligii a 2-a la fotbal. Rezultatul îi reduce „Bătrânei Doamne” șansele la promovare, dar, mai mult decât atât, există mari semne de incertitudine pentru partidele ce urmează.

Cauzele rezultatelor și chiar evoluțiilor modeste cu FC Brașov și Luceafărul Oradea vizează, la o primă vedere, două direcții: forma fotbaliștilor și neacomodarea cu stadionul și suprafața de joc de la Șiria. Sau cel puțin aceste două aspecte au fost luate în considerare de Laurențiu Roșu la conferința de presă de după jocul cu bihorenii.

„Este clar că sunt jucători la care le-a scăzut randamentul. Majoritatea fotbaliștilor ofensivi au avut probleme medicale în ultimele două luni și mă refer la Andor, Curtuiuș, Muntean sau Petre, iar Piccioni a venit mai târziu la echipă. Nu vreau să mă plâng, dar asta poate fi o cauză pentru evoluțiile lor. Nu avem ce face, mergem înainte și ne folosim de cei care sunt la un nivel bun. Luăm fiecare meci în part și vedem la urmă ce va fi”, a spus tehnicianul „roș-albilor”.

Pe finalul anului trecut, Roșu spunea că nu ar fi prea indicat ca UTA să se mute din Arad pentru meciurile oficiale ale primăverii. Acest lucru s-a întâmplat în cele din urmă, iar la Șiria s-au pierdut cinci puncte din 9 posibile până acum. „Poate că nici terenul nu ne ajută cu toate că oamenii de aici ne-au pus la dispoziție tot ce au avut la dispoziție. Nu e mocirla de pe Motorul și acest gazon e cam denivelat, sare mingea. E posibil ca și asta să se adauge la problemele de joc și să fie o cauză a rezultatelor de acasă”, a mai precizat „principalul” arădenilor.

CITEȘTE și: Copaci, a treia încercare de fundaș stânga a anului la UTA: „Ne-a lipsit doar golul, supărați pentru cele două puncte pierdute”

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 03 Apr. 2017, 11:12 Campionat
Pe aceeași temă