Jerry Gane, mulțumit după victoria obținută cu ACS Berceni. „E nevoie de timp ca să creăm o echipă frumoasă, dar suntem pe drumul cel bun”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 10:06 Campionat
Jerry Gane, mulțumit după victoria obținută cu ACS Berceni.**

După prima victorie din actualul sezon, 2-0 cu ACS Berceni, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Jerry Gane, cere timp pentru ca echipa sa să aibă evoluții mai consistente.

„Sunt mulțumit, am deschis scorul repede, apoi mă așteptam la o mai mare presiune din partea noastră. În schimb, ne-am retras puțin și le-am cedat oaspeților puțină posesie, dar fără să aibă ocazii la poarta noastră. A doua parte, am vorbit la vestiare, am jucat mult mai bine, am căutat golul doi, am avut ocazii. După trei egaluri avem ceva teamă să nu scăpăm victoria. Am făcut 2-0 pe final, am meritat această victorie, suntem neînvinși de patru jocuri. Publicul are așteptări mari, dar nu putem face minuni într-o lună. Este o echipă nouă, cu mulți jucători tineri. Este nevoie de timp ca să creăm o echipă frumoasă și cred că suntem pe drumul cel bun”, a spus Gane la conferința de presă susținută la finalul jocului de luni seară.

Pentru CSM urmează două etape cumplite, cu deplasări la Târgoviște și Clinceni, acolo unde, la prima vedere, vâlcenii au șanse mici să obțină prea multe puncte. „Vrem să scoatem maxim. Nu plec niciodată cu ideea unui egal. Ca să obții rezultate pozitive, trebuie să dai mai mult ca în acest joc, eu sper ca la Târgoviște să iasă un meci frumos și să plecăm neînvinși. Fiecare punct contează în Liga a 2-a și se anunță un final interesant. Noi mai căutăm încă jucători, pe postul de portar și fundaș dreapta nu avem dubluri, ne orientăm, dar nu e ușor să găsești jucători”, a mai spus Gane.

După patru etape, CSM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 12 în clasamentul Ligii a 2-a, cu o victorie și trei remize.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 10:06 Campionat
Pe aceeași temă