Ivănică: „Mioveniul nu a arătat nimic pe teren!”

Mihai Andries 13 May. 2013, 17:02 Campionat
Ivănică:** „Mioveniul nu a arătat nimic pe teren!

Atacantul Dănuț Ivănică poate fi considerat nașul celor de la Mioveni. Fotbalistul piteștean a marcat sâmbătă cel de-al patrulea al său gol în poarta galben-verzilor. Pentru jucătorul grupării din Trivale contează mai puțin faptul că a înscris în acest meci. Ivănică este convins că echipa putea fi mult mai sus în clasament.

– Ați obținut o victorie la care puțini se așteptau. Cum a fost în teren?

– Destul de greu, pentru că știam că este un derby al orgoliilor. Am reușit să ne automotivăm și să câștigăm. Erau mul­te orgolii în acest meci și ne-am mo­bi­li­zat la maximum. Ne-am dorit foar­te mult să câștigăm după ce i-am bă­tut și la me­ci­ul din tur și am reușit a­cest lucru.

– Adversarul ce impresie ți-a lăsat?

– Sincer să fiu, nu ne-au surprins cu ni­mic. Nu mă așteptam la o replică așa de slabă din partea celor de la Mioveni. Practic, pe teren nu au arătat nimic. Deși noi am câștigat acest meci, Miove­niul ră­­mâne în continuare o echipă bu­nă. Sunt convins că nu asta e valoarea lor.

– Ai marcat de patru ori împotriva lor….

– Contează mai puțin acest lucru. Eu vreau să înscriu la fiecare meci, dacă se poate și să îmi ajut echipa. Contează mai puțin formația căreia îi dau gol. S-a nimerit să fie Mioveniul.

„Anul viitor,  putem promova”

– Cum ați reușit să vă mobilizați și să cîștigați acest joc?

 – Am vrut să arătăm că putem juca fotbal și fără bani. Am demonstrat prin victoriile cu Timișoara și CS Mioveni că nu aceasta este valoarea noastră, după locul pe care îl ocupăm în clasament. Am bătut liderul seriei și cred că asta spu­­ne multe despre valoarea echipei noas­­tre.

– Se putea mai bine în acest sezon competițional?

– Eu cred că, dacă eram mai atenți și mai concentrați la jocurile din de­pla­sa­re, puteam avea mai multe puncte. Cu această echipă și cu încă câțiva ju­că­tori valoroși, eu cred că anul viitor se va pu­tea promova. Cu mai multă im­pli­ca­re din partea tuturor, sunt convins că acest obi­ec­tiv este realizabil. Și în acest se­zon, eu cred că putem termina pe lo­cul al 5-lea pen­tru că mai sunt etape de ju­cat.

Sursa: Curierul Zilei
Foto: SportArgeș

Mihai Andries 13 May. 2013, 17:02 Campionat
Pe aceeași temă