Issa: „Am muncit mult pentru acest punct, sper să ne ajute la final”

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 20:06 Campionat
Issa:**

Dacă în stagiunea de toamnă, senegalezul Pâncotei a rămas de multe ori pe bancă sau în tribună, lucrurile s-au schimbat total în acest an. Issa Tiaw Medina Mame a fost de fiecare dată titular în „alb-negru”, fiind însărcinat atât cu închiderea jocului, dar și cu construcția sa.

Cel puțin Ionuț Popa a sesizat că mijlocașul de culoare are și calități de coordonator, folosindu-l pe acest post după accidentarea lui Dragalina. La Oradea, Issa a evoluat 90 de minute la un nivel bun, fiind printre cei mai periculoși fotbaliști ai divizionarei secunde arădene.

„Am muncit mult pentru acest punct, pe care îl merităm și care sper să ne ajute la finalul campionatului. Am întâlnit o echipă de valoare apropiată cu a noastră, se putea întâmpla orice, dar cel puțin de două-trei meciuri încoace echipa noastră stă foarte bine pe faza defensivă. E important că nu primim gol, dar, din păcate, nici nu prea dăm. Sperăm să ne revanșăm în meciurile ce urmează, mai ales că trei dintre cele patru rămase de jucat în acest sezon le vom disputa acasă”, a spus Issa, care a avut două șuturi extrem de periculoase de la distanță, ce au ocolit de puțin buturile lui Fildan.

Șoimii Pâncota e pe locul 4 în play-out-ul Seriei a II-a, loc ce duce la barajul pentru evitarea retrogradării. Arădenii au 17 puncte, cu unul mai puțin față de FC Bihor, și mai au patru meciuri la dispoziție, dintre care unul direct cu clubul orădean, pe teren propriu, în care să urce cel puțin o poziție în clasament.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Apr. 2015, 20:06 Campionat
Pe aceeași temă