Ionuț Popa și-a anunțat plecare de la Șoimii. Cu Vâlcea spune că meciul a fost stricat de cele două eliminări: „În efectiv complet nu pierdeam”

Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 16:03 Campionat
Ionuț Popa și-a anunțat plecare de la Șoimii.** Cu Vâlcea spune că meciul a fost stricat de cele două eliminări:

Antrenorul formației Șoimii Pâncota, Ionuț Popa, acuză că echilibrul jocului din Zăvoi, contra CSM Râmnicu Vâlcea, a fost stricat de eliminările lui Pirtea și Dragalina, din repriza secundă. Gruparea arădeană a condus, miercuri, în meciul din etapa a 24-a a Ligii 2, mai bine de o oră CSM-ul, însă, după ce a fost egalată, a rămas în nouă jucători și în ultimul minut regulamentar a primit și golul ce avea sa-i aducă înfrângerea, scor 1-2.

„Au fost două reprize distincte. Nu înțeleg cele două eliminări, jocul a fost stricat de aceste decizii. În efectiv complet, nu pierdeam la Vâlcea. CSM a încercat să vină peste noi, să ne atace, dar fără folos cât am fost la egalitate numerică. Am luat două goluri cum niciun antrenor nu își dorește, să iei gol în ultimele secunde, la o fază banală, să îi treacă portarului mingea printre picioare. Eu m-am supărat repede pe jucători, dar și repede mi-a trecut, trebuie să te porți cu ei ca cu niște copii, să îi tragi de urechi când greșesc. După ce ai accidentați, doi eliminați, să iei asemenea gol… dar, ăsta este fotbalul. CSM parcă a fost mai bună în tur. E greu să găsești mijloacelele necesare să redresezi o echipă”, a spus Popa la finalul meciului din Zăvoi.

Tehnicianul arădenilor crede că echipa sa și-a depășit cu mult, prin evoluții, condițiile submediocre de pregătire. „Este neașteptat de mult ce am realizat în acest sezon, când ne antrenăm pe unde putem, am renunțat la 35 la sută din salariile pe câteva luni, la primele de joc… Echipa asta nu a făcut pregătire centralizată, nu au fost bani. Azi au pierdut prima dată în retur, cu un ghinion fantastic. Nici noi nu am făcut un joc bun, cum am reușit la Satu Mare. Sunt și împotriva acestui sistem, nu poți să aduci o echipă cu 16-17 puncte lângă noi, care avem 35-40 puncte. Mă refer la Târlungeni, care are șanse astfel să se salveze”, a mai spus Ionuț Popa.

Ionuț Popa a anunțat la Vâlcea că, în condițiile actuale, nu mai este dispus să continue din vară la Pâncota. „Nu mai continui la Pâncota în aceste condiții. Eu am încercat să fac totul omenos, am plătit de multe ori câte o masă dimineața la băieți, încerc fac antrenament pe un teren sintetic, am făcut câte ceva la vestiare, am făcut cheltuieli din banii mei. Dacă vrea Dumnezeu, e posibil să revin în Liga 1, dar eu nu mai vreau să plec la distanțe mari”, a mai declarat antrenorul „Șoimilor”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 24 Mar. 2016, 16:03 Campionat
Pe aceeași temă