Ion Răuță a efectuat primele antrenamente de la numirea sa ca principal

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 22:45 Campionat

Farul și-a găsit foarte repede antrenor principal după demiterea lui Artimon în persoana antrenorului cu portarii, Ion Răuță. Acesta va fi secondat de Bănică Oprea, în condițiile în care fostul secund Decebal Ghiară nu va mai continua cu Farul.

Totodată, conform declarațiilor lui Răuță, sunt așteptați la echipă un director tehnic, dar și un antrenor cu portarii. Până una alta, noul tehnician al marinarilor a efectuat deja două antrenamente în cursul zilei de luni

„Nu a fost nicio înțelegere, mi s-a propus postul de antrenor principal și am acceptat fără nicio problemă.Trecerea de la antrenor cu portarii la antrenor principal nu va fi foarte grea. Am mai lucrat ca principal, ultima dată acum doi ani și jumătate, la Slobozia. Domnul Neculai Tănasă m-a rugat să vin să ajut echipa până la finalul campionatului. Eu nu am avut nicio pretenție și nici nu voi avea. Îmi doresc o schimbare. M-aș bucura să mai vină cineva alături de mine. Sper să mă adaptez cât mai rapid. Atât știu să fac, să antrenez. Sper să mă fac înțeles și de jucători și să avem un rezultat bun în partida de sâmbătă, cu Dunărea Galați” a declarat noul antrenor principal al Farului, Ion Răuță.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 15 Apr. 2013, 22:45 Campionat
Pe aceeași temă