Ion Moldovan: „Vâlcea a fost mult peste noi la gabarit”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 14:00 Campionat
Ion Moldovan:**

La conferința de presă susținută după meciul din Zăvoi, CSM – Mioveni 1-0, antrenorul argeșenilor, Ion Modovan a acuzat penalty-ul dictat de centralul Ovidiu Oprea (Ploiești).

„Fără să am dovada, eram prea departe, dacă nu a fost ofsaid la golul vâlcenilor, era un gol mai adevărat decât un penalty dat în acea manieră, într-o îmbulzeală în careu… În acea densitate de jucători, mingea l-a lovit pe Năstăsie în față, iar distanța era mult prea mică. Dacă pun în balanță, a fost aceeași fază și în careul CSM-ului în prelungiri, la fel de vizibil ca penalty-ul care s-a dat împotriva noastră” a spus Moldovan.

„Comisarul” crede că diferența a fost făcută de gabaritul superior al vâlcenilor. „Râmnicu Vâlcea e echipă solidă, cu jucători de gabarit, are biletele pentru play-off luate, ne-a pus sub o presiune la care am făcut greu față. Vâlcea a fost mult peste noi la gabarit, de asta am suferit când mingea era adusă în careul nostru. Per total, dacă punem în balanță ocaziile care au fost, poate un egal era mai echitabil. E greu să mai prindem play-offul, am venit să câștigăm, nu am făcut antijoc chiar dacă uneori nu am repus repede mingea în joc, însă uneori așa încerci să temperezi forța echipei adverse” a afirmat la conferința de presă Ion Moldovan.

Tehnicianul argeșenilor regretă plecarea atacantului Ciprian Tănasă, ajuns la Vâlcea, care însă nu  aputut juca ieri, fiind accidentat. „Tănasă e un jucător bun, nu știu dacă se va integra sau nu la Vâlcea, dar ar crește viteza de joc în ofensivă, prin calitățile sale. A fost decizia lui să plece de la noi, nimeni din conducere nu și-a dorit rezilierea contractului său. După ieșirea lui Ene și introducerea lui Gueye, noi nu am mai contat în atac”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 14:00 Campionat
Pe aceeași temă