Ion Barbu va antrena pe Farul

23 Apr. 2012, 17:41 Campionat
Ion Barbu** va antrena pe Farul

Dacă Steaua îl are pe Lăcătuș, Farul îl are pe Ion Barbu. Niciun alt jucător al grupării de pe litoral nu a mai fost alături de marinari la bine, dar mai ales la greu. Ion Barbu a fost ales de conducerea Farului să pregătească echipă în următorul an și jumătate, el înlocuindu-l pe Viorel Tănase, demis după egalul Farului cu Săgeata Năvodari, scor 1-1.

Vicepreședintele constănțenilor, Cristi Munteanu, consideră că nu este un om mai potrivit pentru a conduce echipa de pe litoral și explică și de ce. „Ion Barbu va avea tot sprijinul nostru și știm că va face tot posibilul pentru a duce echipa cât mai sus pentru că el este atașat de această echipă cum este emblema de tricou”, a spus oficialul constănțean.

Regretul lui Ion Barbu este doar acela că nu antrenează echipa sa de suflet acolo unde îi este locul, în Liga I. „În primul rând, vreau să mulțumesc conducerii echipei pentru încrederea acordată. Pentru mine este un vis realizat însă nu în totalitate. Eu îmi doresc să antrenez pe Farul în Liga I, acolo îmi doresc să antrenez echipa la care m-am consacrat. Nu cred că este un avantaj că o să debutez într-o perioadă în care nu mai este presiune. Oricum, eu am fost și jucător și secund la Farul și presiunea nu mai este o necunoscută pentru mine”, a declarat Ion Barbu.

Fostul jucător și secund al echipei de pe litoral va debuta în funcția de principal în meciul pe care Farul îl dispută contra celor de la Dunărea Galați, miercuri, de la ora 17.00.

Articol de Cristi BANCIU
Foto de Alexandru RAITA

23 Apr. 2012, 17:41 Campionat
Pe aceeași temă