Ioan Mera: „Putem bate Steaua, nu e nicio problemă”

21 Oct. 2011, 22:04 Campionat
Ioan Mera:** „Putem bate Steaua, nu e nicio problemă

Fundașul lui Poli Timișoara, Ioan Mera, a spus după meciul câștigat în fața Chindiei Târgoviște, că Sandu și Zăgrean au ajuns la spital pentru că în liga secundă se joacă foarte dur. Fotbalistul de 24 de ani a mai spus că Poli poate să o bată și pe Steaua, joi, în meciul din optimile Cupei României.

„Normal, așa se joacă în Liga a II-a, mai dur. Dacă nu pui piciorul, nu pui osul, pierzi. Așa că trebuie să punem osul, chiar dacă riscăm să ne accidentăm. A fost un meci destul de greu din cauza vremii, dar eu zic că am controlat meciul de la început până la sfârșit. E o victorie importantă, care ne dă speranțe și moral pentru meciul cu Steaua. Ei vor veni la Timișoara să câștige, iar noi, ca să câștigăm, trebuie să ne autodepășim și să ne dăruim toți ca să câștigăm acest meci. Să punem osul, numai așa putem câștiga. Chiar dacă vine Steaua. Putem câștiga cu Steaua, nu e nicio problemă”, a spus Mera.

Jucătorul Timișoarei a evoluat ca fundaș dreapta împotriva Chindiei, o poziție inedită pentru el. Mera, care este fundaș central de meserie, a mai jucat o singură dată pe acest post, în partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, din Cupa României. „E mai greu ca fundaș dreapta, dar e bine și așa, decât să stau pe bancă. Oricum, eu zic că mi-am făcut datoria și sper să o fac în continuare. Nu am urcat chiar așa mult, dar pe apărare cred că m-am descurcat bine”, a spus Ioan Mera.

Articol scris de Radu FAUR

21 Oct. 2011, 22:04 Campionat
Pe aceeași temă