Întâmplări „frumoase” din zona fierbinte a seriei I

27 May. 2013, 17:36 Campionat
Întâmplări „frumoase

Cel mai important meci din zona fierbinte a clasementului seriei 1, ACS Buftea – Chindia Târgoviște, a produs și câteva reacții spectaculoase din partea celor implicați în acest duel.

Primii au „mutat” cei de la Târgoviște. Pe finalul primei reprize, Bobi Verdeș a făcut un gest prin care a arătat că nu mai poate continua, iar lucrurile s-au mișcat în direcția normală, dar nu înainte de intervenția „celor de sus”. Gestul făcut de Verdeș s-a îndreptat prima dată către președintele de onoare, Gică Popescu, care l-a pauză l-a anunțat pe antrenorul secund Sică Bârdeș că atacantul trebuie să iasă de pe teren.

Repriza secundă a adus cea mai importantă reacție. Vali Bădoi, antrenorul celor de la Buftea a avut o răbufnire la adresa arbitrului Teo Crăciunescu, dar și de această dată „discuția” s-a purtat cu cineva din tribună, și anume către Dan Lăzărescu, un om cu o mare influență în sfera arbitrajului. Antrenorul gazdelor a strigat către fostul observator CCA : „Băi, Dane, ce ne fac ăștia!”

După meci atenția s-a indreptat din nou către oaspeți. Supărați că nici de această dată nu au reușit să câștige în deplasare (Chindia are doar două puncte obținute în meciurile din deplasare!), roș-albaștrii au evitat să discute cu presa, însă atmosfera la echipă e din ce în ce mai decimată. Câțiva fotbaliști au ales să plece către casă separat de restul lotului, cu ajutorul unor prieteni. Primul dintre cei care a făcut asta a fost Cristi Cherchez, despre care s-a spus că a avut un duel verbal acum câteva etape cu secundul Sică Bârdeș.

Delegat-ofițer de presă-cameraman

Un alt lucru interesant este poziția din cadrul clubului târgoviștean a unei persoane. Cel care este trecut ca delegat pe foaia de arbitraj, mai are și alte atribuții, printre care cameraman sau ofițer de presă. Acesta ocupă toate aceste funcții după ce delegatul echipiei a fost disponibilizat.

Articol scris de Adrian ALBU

27 May. 2013, 17:36 Campionat
Pe aceeași temă