Înfrângerea cu UTA l-a făcut pe antrenorul Mioveniului să demisioneze. „Am ajuns în play-off să nu-i mai recunosc pe jucători și nu mai continuăm”. Ce l-a nemulțumit pe Stoica

Marius ANGHEL 17 Apr. 2016, 15:59 Campionat
Înfrângerea cu UTA l-a făcut pe antrenorul Mioveniului să demisioneze.**

CS Mioveni a condus în meciul cu UTA Bătrâna Doamnă de pe teren propriu, de duminică dimineață, prin reușita lui Năstăsie (8), însă în cele din urmă au pierdut în ultimele minute ale jocului și și-au redus mult șansele la promovare. Arădenii au egalat prin Curtuiuș (26) și înainte de pauză s-au trezit în superioritate numerică după eliminarea lui Gugu (43). În partea secundă, argeșenii, conștienți că o remiză sau o înfrângere îi îndepărtează de primele două locuri din play-off, au forțat marcarea unui nou gol, cu toate că jucau în inferioritate, au dominat mare parte din timp, au fost superiori adversarilor, însă nu au putut înscrie. În final, în urma unei faze fixe, Manea (87) a înscris pentru arădeni golul victoriei și totodată a creat o „prăpastie” între ei și CS Mioveni. Pe bancă, antrenorul Marius Stoica gesticula nervos la adresa portarului său și a celorlalți jucători, iar atacurile din ultimele minute n-au mai schimbat nimic pe tabela de marcaj.

La conferința de presă de după meci, antrenorul principal al Mioveniului și-a prezentat demisia, anunțând că nu se poate face de râs la acest nivel și că nu-și mai recunoaște jucătorii. „Renunț la conducerea echipei, nu vreau să mă fac de râs la acest nivel. Sunt un om vertical și orgolios, cred că mi-am făcut datoria asigurând prezența echipei în play-off. Apoi, ne-am dorit mai mult, doar că nu-mi mai recunosc jucătorii. Ori nu mă mai fac înțeles, ori jucătorii nu au valoare. M-a deranjat atitudinea lor. Am crezut în ei, în unii mai mult, dar repet, ori nu-și doresc, ori nu au valoare. Probabil, au nevoie de o nouă provocare, de o schimbare. Nu suport umilința, am verticalitate să spun în față ce simt. Le cer scuze suporterilor, oamenilor din Mioveni, eu sunt unul dintre ei, am pus suflet, nu dorm nopțile, urmăresc DVD-uri și pentru ce? Nu mai putem continua! Ă‚sta este punctul meu de vedere. E nevoie de schimbare… eu mi-am dorit mult mai mult. Am ajuns în play-off să nu-i mai recunosc și atunci nu mai continuăm. Dragoste cu de-a sila nu se poate.”, a spus, citat de Sport Arad, Marius Stoica.

Cu două eșecuri din tot atâtea partide din play-off, CS Mioveni e pe ultimul loc în seria sa, cu 17 puncte, tot atâtea cât are și FCM Baia Mare, iar distanța față de liderul Gaz Metan Mediaș e de 10 puncte și față de UTA de 9 puncte, cu opt etape înainte de finalul sezonului.

Foto: muscel-arges.ro

Marius ANGHEL 17 Apr. 2016, 15:59 Campionat
Pe aceeași temă