Înfrângere pe Bega pentru Chindia

24 Oct. 2011, 12:56 Campionat
Înfrângere pe Bega** pentru Chindia

Chindia a pierdut la limită în deplasarea de la Timișoara, în fața unei formații modeste și limitate, doar o umbră a celei care încheia sezonul 2010-2011 pe locul secund în Liga I. Sandu (55) a înscris unicul gol al întâlnirii, după o bâlbâială în defensiva oaspeților. Chindia a avut și noroc, singurele mingi periculoase ale Timișoarei din repriza secundă lovind barele porții apărate de Perianu: Zăgrean (63), Axente (72). Cherchez a semnat cea mai mare șansă a dâmbovițenilor, încercare de scăriță peste goalkeeper-ul alb-violeților (62), tentativă anticipată de Lepmets. „Probabil că ne-am speriat de numele adversarului. Puteam spera la mai mult de la acest joc. Nu e de vină oboseala. Nu am avut încredere în noi”, a declarat Silviu Dumitrescu.

Asistență jalnică

Doar 400 de spectatori s-au aflat în tribunele bătrânului stadion Dan Păltinișanu, tichetele de intrare având prețuri cuprinse între 8 și … 200 de lei! Galeria de la Peluza Sud a scandat constant împotriva patronului clubului, Marian Iancu, iar spectatorii de la tribuna a doua l-au admonestat pe antrenorul Valentin Velcea. „E straniu să joci cu tribunele goale. Când jucam eu la Timișoara, era altceva” declară Sorin Rădoi, căpitanul Chindiei, în trecut jucător al FC Timișoara.

Mulțumim, senior Levente!

Delegația târgovișteană, dar și membrii singurei echipe din mass-media dâmbovițeană prezente la meci, au fost primiți cu fair-play pe Bega, cel care a stricat impresia plăcută fiind ofițerul de presă al Timișoarei, Levente Balint. „Aici noi facem regulile. Interviuri se iau doar la conferință de presă. Dacă nu respectați indicațiile, pun stewarzii să vă dea afară din stadion”, le-a transmis Levente jurnaliștilor dâmbovițeni, care au bătut 1.200 km dus-întors pentru un material documentat ca la carte. Că la Târgoviște orice ziarist își poate face liniștit meseria, este o altă poveste. E drept, Chindia e un club mic, care a promovat pe teren din Liga a II-a, în vreme ce la Timișoara se resimt încă frustrările retrogradării dictate de Federație în iulie.

Articol scris de Ionuț MARIN (Timișoara)

24 Oct. 2011, 12:56 Campionat
Pe aceeași temă