Încă o veste cade ca un trăsnet peste Giulești! Final de carieră pentru Pancu?

Mihai Andries 08 Aug. 2013, 09:52 Campionat
Încă o veste cade ca un trăsnet peste Giulești!** Final de carieră pentru Pancu?

Mai întâi a fost insolvența. S-a trecut peste ea după ce LPF a imaginat un baraj cu Concordia. Dar a venit TAS-ul după două etape, iar Rapidul a retrogradat în Liga a II-a. Când se credea că greva foamei a suporterilor giuleșteni este cireașa de pe tortul clubului, o altă veste a căzut ca un trăsnet peste fani și echipă.

La antrenamentul de joi al echipei, Raul Costin, jucător care în următoarea zi anunța că pleacă în Azerbaidjan, a avut o intrare dură la Pancu, una care i-ar putea pune punct carierei căpitanului în vârstă de 36 de ani al Rapidului. „Pancone” a părăsit imediat baza sportivă, acuzând dureri mari la genunchiul drept, iar ieri s-a dus la control la Pompiliu Popescu, medicul naționalei. Verdictul dat de acesta nu a fost unul încurajator, mai ales că jucătorul a mai avut probleme la același genunchi. Sezonul trecut, într-o partidă contra celor de la „U” Cluj, Pancu a fost accidentat la același genunchi și nu a mai jucat o lună, acuzând dureri mari.

„Dacă e nevoie de operație…”

Căpitanul Rapidului nu a primit vești bune de la Pompiliu Popescu. Dată fiind recidiva, sunt șanse mari ca Pancu să aibă nevoie de operație. Un verdict va fi dat zilele următoare, iar în funcție de el jucătorul va decide dacă își va încheia sau nu cariera: „Dacă voi fi sănătos și nu e nevoie de operație, voi continua la Rapid indiferent de Ligă. Dacă nu…”, a declarat acesta pentru ProSport. „Pancone” a câștigat un titlu de campion cu Rapid, în sezonul 1998-1999, și două Cupe ale României, în 2002 și în 2007.

Raul Costin a stat la Rapid doar trei zile. După ce TAS a hotărât să retrogradeze echipa giuleșteană, Costin a fost primul jucător care a plecat, profitând de faptul că actele nu îi fuseseră înregistrate la LPF

Căpitanul giuleștenilor a fost accidentat grav de către Raul Costin la antrenamentul de joi al echipei și e foarte posibil să se retragă din activitatea sportivă!

Doctorul naționalei, Pompiliu Popescu, i-a recomandat lui Pancu să se opereze la genunchiul drept. Dacă va face asta, își va lua adio de la cariera de fotbalist

 

Articol scris de Victor STOICESCU și Sorina OPRIȚESCU

Mihai Andries 08 Aug. 2013, 09:52 Campionat
Pe aceeași temă