Înaintea meciului cu UTA, Florentin Petre și-a testat jucătorii într-un meci-școală. „Sunt încântat de lot și am încredere totală în ei”

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 18:55 Campionat
Înaintea meciului cu UTA, Florentin Petre și-a testat jucătorii într-un meci-școală.**

Din dorința de a cunoaște mai bine calitățile jucătorilor săi, noul antrenor principal al Forestei, Florentin Petre, a programat miercuri dimineață un joc școală pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, din cartierul sucevean George Enescu. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani le-a transmis din start fotbaliștilor pe care-i are sub comandă că dorește implicare maximă din partea lor, oprind partida ori de câte ori a crezut de cuviință, pentru a-i corecta sau încuraja.

„Îmi doresc din toată inima să-mi încep bine mandatul. Avem nevoie de puncte, de un restart bun în încercarea de a ieși din zona de jos a clasamentului. Am găsit la Suceava un grup de oameni motivați să-și îndeplinească obiectivul. Sunt încântat de lot și am încredere totală în jucătorii noștri. Sunt alături de ei de doar trei-patru zile, iar, dacă se comportă așa cum au făcut-o la ultimele antrenamente, cu siguranță vor face un meci mare sâmbătă”, a declarat, citat de gazetasv.ro, noul antrenor principal al Forestei, în cadrul unei conferințe de presă susținute joi.

De la ședința de pregătire au lipsit motivat mijlocașul Vasile Dănilă și fundașul central Daniel Pappoe, care sunt accidentați.

Foresta va întâlni sâmbătă, în campionat, gruparea UTA. Arădenii au câștigat cu 3-0 ultimul meci din Liga a 2-a, disputat în compania Științei Miroslava, însă au pierdut tot la o diferență de trei goluri, cu 5-2, jocul disputat ieri după-amiază la Afumați, în 16-imile Cupei României.

„Am analizat adversarul așa cum trebuie, astfel încât, la ora jocului, să nu ne surprindă cu nimic. UTA a avut meci de cupă, miercuri, la Afumați. A pierdut cu 2-5, dar a jucat bine în prima repriză când a și condus. Știm că are niște probleme de lot, că are ambii portari accidentați și că Scutaru a luat cartonaș roșu. Trece printr-o perioadă grea, a intervenit și oboseala și trebuie să profităm de acest lucru și să câștigăm meciul”, a mai spus Florentin Petre despre adversarul de sâmbătă.

Partida Foresta – UTA, din cadrul etapei a 14-a, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 26 Oct. 2017, 18:55 Campionat
Pe aceeași temă