În vogă! AFC Hermannstadt merge perfect în campionat, e lider și are Fan Club unde să-și dea întâlnire cu suporterii

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2017, 17:35 Actualizat: 13 Nov. 2017, 17:39 Campionat

Fotbaliștii sibieni au avut mai multe motive de sărbătoare la finalul meciului cu Academica Clinceni, din etapa a 17-a a Ligii 2. Bucuria obținerii celor trei puncte care le-au consolidat locul în fotoliul de lider al eșalonului secund a fost dublată de cea a inaugurării Fan Club-ului.

Hermannstadt Sport Pub este, începând de astăzi, locul în care suporterii sibieni se vor putea întâlni cu jucătorii favoriți și vor putea viziona meciurile echipei AFC Hermannstadt, și nu numai.

La inaugurarea Hermannstadt Sport Pub, alături de suporteri au fost prezenți, oficialii, antrenorii și jucătorii echipei sibiene.

„Suntem mereu cu voi/Să aveți încredere în noi”, au scandat fanii, în momentul în care președintele AFC Hermannstadt i-a înmânat gazdei, omul de afaceri Ciprian Turcu, cel care a avut inițiativa înființării acestui Fan Club, un tricou oficial al echipei, înrămat și cu autografele tuturor jucătorilor din lot.

„Este un moment deosebit în activitatea clubului nostru, un club tânăr, după cum știți, care acum doi ani și ceva își începea activitatea în Liga a IV-a. Am făcut între timp pasul la Liga 3, acum suntem în Liga 2 și sperăm să ajungem acolo unde cu toții ne dorim, adică în Liga 1, în elita fotbalului din România. Suntem la prima întâlnire cu galeria noastră. Le mulțumim acestor băieți minunați care au ales să se alăture „proiectului FC Hermannstadt”. Este un lucru deosebit. Ne aliniem acelor cluburi puternice din țară care au galeria alături nu numai acasă, ci și afară. Știm că este un efort deosebit din partea dumneavoastră. Vă mulțumim, vă apreciem, vă iubim și vă dorim alături de noi. Mulțumim gazdelor noastre, lui Ciprian Turcu pentru faptul că a investit în acest loc. Este a doua casă pentru noi. În afara stadionului, ne dorim să fim prezenți aici cât mai mult timp. Ne putem întâlni cu galeria, cu iubitorii de fotbal din Sibiu, pentru a crea evenimente împreună, pentru noi și pentru Sibiu. Sper ca, de acum încolo, în acest loc să ne vedem cât se poate de des, să petrecem împreună, atât la bine, cât și la rău”, a spus, cu această ocazie, președintele clubului sibian, Teodor Birț.

Hermannstadt Sport Pub este situat în Sibiu, pe str. Dorului, la nr. 20.

Meciul cu Academica Clinceni a fost câștigat de AFC Hermannstadt cu scorul de 2-0 prin golurile reușite de Bogdan Rusu, din penalty (min. 41) și Ștefan Blănaru (min. 61).

În etapa următoare, a 18-a, liderul evoluează pe terenul celor de la CS Mioveni, luni, de la ora 18:00.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 13 Nov. 2017, 17:35 Actualizat: 13 Nov. 2017, 17:39 Campionat
Pe aceeași temă