FC Botoșani va avea Fan Club

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 16:03 Diverse
FC Botoșani** va avea Fan Club

Omul de afaceri Gheorghe Iavorenciuc va deschide, în apropierea stadionului Municipal, un Fan Club în care va fi expusă istoria fotbalului botoșănean. Inaugurarea oficială va avea loc miercuri după amiază, cu ocazia reunirii lotului echipei FC Botoșani.

Gheorghe Iavorenciuc a primit de la foștii jucători și antrenori ai CS Botoșani pliante, programe de meci, ziare și obiecte. Acestea vor fi expuse pe pereții Fan Clubului. Unul dintre pereți este dedicat echipei care a promovat în liga I, fiind expuse fotografiile tuturor jucătorilor care au făcut parte din lotul echipei FC Botoșani în returul campionatului trecut. La inaugurarea oficială de miercuri după amiază sunt așteptați jucătorii, antrenorii și conducătorii clubului FC Botoșani.

„Inaugurarea oficială va avea loc după reunirea lotului echipei FC Botoșani. Intenționez ca miercuri să aibă loc această inaugurare. Vor veni jucătorii, antrenorii, conducerea clubului, oficialitățile. Va fi un club al fotbaliștilr sau o casă a fotbalului în care este prezentată istoria fotbalului botoșănean. Am primit foarte multe materiale de la suporteri, de la foști fotbaliști, de la antrenori. Vor fi expuse pliante, ziare vechi, înscrisuri, fotografii, documente, începând din 1960 și până astăzi. Va fi istoria fiecărui fotbalist de seamă, spre exemplu Liliac, Bordeanu. Vasile Epure a dus colecția personală. De asemenea, Vespazian Colban va avea un loc în care își va expune din colecția personală. Vom avea mingi, tricouri, cupe, mănuși, ghete de fotbal”, a spus Gheorghe Iavorenciuc.

În afara istoriei fotbalului botoșănean, suporterii vor putea urmări în acest fan club partidele pe care trupa lui Cristi Popovici le va disputa în liga I, precum și alte meciuri ce vor fi transmise de canalele de sport.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 16:03 Diverse
Pe aceeași temă