Membrii Asociației Fan Club FC Argeș protestează

19 Mar. 2012, 15:29 Campionat
Membrii Asociației Fan Club FC Argeș protestează
Deranjați de circul făcut la stadion în partida cu FC Maramureș, membrii Asociației Fan Club FC Argeș au făcut următoarele precizări.
La partida de sâmbătă, a fost prezent la tribuna a II-a un grup de persoane care purtau tricouri cu mesajul „Donez sânge alb-violet”. Aceleași persoane au afișat pe gard și trei mesaje împotriva primarului Tudor Pendiuc (‘Domn primar îți mulțumim, însă este prea târziu’ ; ‘Tu centrezi tu tragi la poartă, ești primar ultima dată’ și ‘Cine este lângă voi? Nu primarul suntem noi’). În acest grup a fost observat și Cristi Stănescu, angajat de curând la clubul din Trivale el ocupându-se de relația dintre club și suporteri, acesta împărțind la pauză steaguri alb-violete.

Asociația Fan Club FC Argeș se dezice de acel grup de oameni ce au afișat bannerele și de toate acțiunile lor. Membrii asociației sunt în protest încă de la începutul campionatului și nu au fost prezenți la niciun meci până acum. Precizăm că cei prezenți la meci fac parte din TDL Pitești, mai multe persoane fiind recunoscute. În plus la sfârșitul lunii februarie TLD Pitești a inițiat campania „Donează sânge, salvează vieți”, la meci aceste persoane încercând să promoveze campania prin intermediul echipei din Trivale.

La acest spectacol de prost-gust a participat și jandarmeria. Noi nu ne dorim cenzura și suntem de acord cu orice mesaje care nu încalcă legea. Dar dacă galeria venea cu mesaje de genul acesta, erau imediat interzise iar suporterii amendați și evacuați din stadion. Astfel de probleme au existat în trecut, mai multe mesaje care nu încălcau legea fiind interzise de jandarmi. Din păcate, se pare că refrenul tot auzit în acest an la mitinguri „Jandarmeria apără hoția” este tot mai plauzibil și la Pitești.

Din păcate FC Argeș a devenit jucăria politcă a PD-L Argeș, majoritatea membrilor importanți ai acestui partid neavând habar pe unde se intră tribuna oficială a stadionului Nicolae Dobrin. Legat de aducerea oamenilor în tribună considerăm că este o practică comunistă, lucru făcut și de Cornel Penescu în anii trecuți. Suporterii ar trebui să vină din propria inițiativă și nu obligați de alte persoane.

Asociația Fan Club FC Argeș nu dorește ca gruparea alb-violetă să devină jucăria politicienilor indiferent de culoarea politică. Încă de la începutul activității nostre, asociația nu a avut nicio legătură cu partidele politice, scopul nostru fiind doar de a promova și apăra interesele clubului FC Argeș.

19 Mar. 2012, 15:29 Campionat
Pe aceeași temă