AFC Hermannstadt are site, fan club, fan shop și un nou partener. „Am semnat un parteneriat cu o firmă puternică din Sibiu”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 19:27 Campionat

La numai doi ani și jumătate de la înființare, AFC Hermannstadt face pași importanți din punct de vedere al imaginii. Președintele grupării sibiene, Teodor Birț, a făcut cunoscut astăzi, într-o conferință de presă, că a fost lansat site-ul oficial, iar fan clubul și fan shopul vor fi inaugurate în următoarele zile. Totodată, Birț a prezentat noul partener al echipei AFC Hermannstadt, compania ODU, al cărei nume a fost deja inscripționat pe tricourile de joc.

„Am semnat un parteneriat cu o firmă puternică din Sibiu, care din acest moment se alătură proiectului FC Hermannstadt. Numele acesteia îl veți vedea atât pe echipamentul de joc, cât și pe tot ceea ce înseamnă materiale promoționale ale clubului. Suntem convinși că este doar un început și că această colaborare va dura. Ne bucurăm foarte mult de acest parteneriat. Este un pas înainte, o dovadă că proiectul FC Hermannstadt este unul sănătos, credibil. Este bine că vin companii serioase, puternice, care doresc să sprijine atât mișcarea sportivă din Sibiu, cât și ceea ce înseamnă fotbalul sibian”, a declarat Teodor Birț.

„Am văzut multe puncte comune”

Prezentă în mediul de afaceri din Sibiu de mai bine de un deceniu, ODU Romania Manufacturing este o companie germană care activează în domeniul conectorilor inteligenți. Anul acesta, ODU a făcut un pas important în vederea dezvoltării capacității de producție, în urma căruia numărul angajaților va crește cu sută la sută, urmând să ajungă într-un timp relativ scurt la aproximativ 1.000.

„Am decis să fim parteneri ai FC Hermannstadt pentru că am văzut multe puncte comune. FC Hermannstadt a avut o dezvoltare spectaculoasă. Suntem convinși că va continua pe același trend și ne dorim să fim alături de acest club. Ne bucurăm că ne numărăm printre sponsorii principali”, a declarat Adrian Costin, directorul general al ODU Romania Manufacturing Sibiu.

Costin a adăugat că, anul acesta, firma germană a decis să investească masiv într-un spațiu de producție și să crească substanțial numărul de angajați. „2017 este un an extrem de important pentru noi, deoarece compania și-a regândit viziunea pe termen lung, în România. Am achiziționat un teren de aproximativ 48.000 de metri pătrați în zona de vest a orașului. Am demarat construcția unei hale de producție proprie, cu o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați. (…) Avem aproximativ 500 de angajați momentan. După prima etapă de dezvoltare vom ajunge la 700, iar la final sperăm să fim aproape 1000 de angajați în total”, a mai spus directorul general al ODU.

Compania ODU nu este străină de sportul sibian, având înscrisă o echipă de minifotbal în campionatul „Luceafărul”. „De anul acesta suntem în prima divizie la „Luceafărul”, în campionatul de minifotbal. Avem rezultate bune, mult mai bune decât ne așteptam. Eu unul sper să devină o tradiție participarea noastră în Cupa Formului German la minifotbal. Anul viitor vrem să participăm la campionatul de minifotbal organizat de Primăria Municipiului Sibiu pe perioada verii”, a declarat, la rândul său, Adrian Popa, director administrativ.

Fan Shopul se deschide duminică

Suporterii echipei sibiene își vor putea procura materiale promoționale cu însemnele AFC Hermannstadt chiar de duminică, 5 noiembrie, ziua în care e programat meciul de campionat cu Chindia Târgoviște. „Începând de la meciul de duminică, la stadion vor apărea primele materiale promoționale cu FC Hermannstadt. Vom avea spre comercializare șepci, eșarfe, stegulețe, căciuli, iar într-un viitor apropiat întreaga gamă de produse care se vând într-un asemenea fan shop. Acest fan-shop va putea fi accesat și în mediul online”, a afirmat Teodor Birț.

Tot în mediul online, suporterii „alb-roșilor” vor putea obține informații în timp real despre echipă accesând site-ul oficial, www.fchermannstadt.ro. „Am lansat site-ul în aceste zile. Este ceea ce considerăm noi că ne apropie și mai mult de suporteri. Este o modalitate ușoară de a găsi informații despre ce înseamnă FC Hermannstadt. Pe această cale vreau să mulțumesc partenerilor noștri de la iDesign România și Daro Media pentru faptul că ne-au ajutat în acest demers. Este ceea ce ne lipsea din punct de vedere al imaginii”, a completat Birț.

Fan club pe strada Dorului

Inaugurarea Fan Club-ului AFC Hermannstadt este o chestiune de zile. Acesta este poziționat pe strada Dorului din Sibiu, iar în incinta acestuia vor putea fi vizionate meciurile „alb-roșilor” și vor avea loc întâlnirile jucătorilor cu suporterii. „Fan Clubul se va inaugura pe strada Dorului, nr. 20. Este un moment deosebit de important deschiderea acestui fan club. Va fi un loc unde ne putem întâlni cu galeria”, a completat președintele AFC Hermannstadt.

Foto: fb FC Hermannstadt

 

Marius ANGHEL 02 Nov. 2017, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă