AFC Hermannstadt își inaugurează Fan Club-ul după meciul cu Academica Clinceni. Sibienii speră să aibă motive de sărbătoare: „Suntem pregătiți să obținem o nouă victorie”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2017, 17:28 Campionat
AFC Hermannstadt își inaugurează Fan Club-ul după meciul cu Academica Clinceni.** Sibienii speră să aibă motive de sărbătoare:

În etapa a 17-a a Ligii 2, liderul AFC Hermannstadt primește vizita ocupantei locului 4, Academica Clinceni, echipa antrenată de fostul stelist Erik Lincar. Partida va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Municipal din Sibiu, iar diferența dintre cele două formații este de opt puncte. Însă, cu toate acestea, antrenorul sibienilor se așteaptă la un meci greu cu ilfovenii.

„Ne așteaptă un nou meci dificil, pe teren propriu, cu o echipă care are în componență jucători valoroși. Academica n-a mai pierdut de trei meciuri și sunt convins că vor face tot posibilul pentru a prelungi seria pozitivă. Îl felicit pe Erik Lincar pentru treaba bună pe care a făcut-o la Clinceni. Suntem pregătiți să obținem o nouă victorie, care să ne consolideze locul în fotoliul de lider. Sperăm ca vremea să țină cu noi și să avem alături de noi cel puțin la fel de mulți suporteri ca și la jocurile precedente de pe teren propriu”, a declarat antrenorul principal al AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici.

Din lotul echipei sibiene pentru meciul cu Academica lipsesc portarul Cătălin Căbuz și căpitanul Răzvan Dâlbea. Primul este la lotul național de tineret, în vreme ce Dâlbea e accidentat.

„Horațiu Moldovan a suplinit cu brio absența lui Cătălin Căbuz, care e la lotul de tineret. S-a descurcat bine la Metaloglobus, unde a avut o intervenție foarte bună la 0-0. Sperăm să prindă și mâine o zi bună”, a spus antrenorul cu portarii, Florin Berța.

Imediat după meciul cu Academica Clinceni, oficialii, antrenorii și jucătorii echipei sibiene vor participa la inaugurarea Fan Club-ului AFC Hermannstadt, aflat în Sibiu, pe str. Dorului, la nr. 20.

Marius ANGHEL 11 Nov. 2017, 17:28 Campionat
Pe aceeași temă