În loc de Snagov au jucat cu AS Roma!

06 Jun. 2009, 20:57 Campionat

FC Snagov nu s-a prezentat astăzi la Botoșani pe stadionul Municipal pentru partida ce trebuia să o dispute în compania FC Botoșani. Zvonuri cum că echipa snagoveană nu se va prezenta astăzi la meci au apărut încă de acum două zile, însă oficialii botoșaneni și-au așteptat până în ultimul moment adversarii. Ce se știe sigur este faptul că ilfovenii și-au anulat rezervarea de la hotel ieri seară.
Forțați de împrejurări, pentru a-și lua rămas bun de la suporterii prezenți la stadion pentru meciul cu Snagov, oficialii botoșaneni i-au invitat de urgență pe proaspăt campionii județeni de la AS Roma pentru disputarea unui meci amical, util ambelor echipe.
Cristi Popovici a rulat intreg lotul de jucători. Astfel, în prima repriză au evoluat: Prisacă (Bordeanu) – Patache, Tincu, Ciobanu, Acsinte – Vrabie, Apostol, Ciornei, Caragea – Matei, Ghiceanu în timp ce în cea de-a doua repriză a fost trimisă în teren următoarea partitură: Cherecheș – Șt. Nicolae, Șuch, Ghiviziu, Simion – Fl. Ursu (Bejan), Keita, Boroștean, Balaban – Porfireanu, Boghian.

Partida amicală a fost condusă de o brigadă pur botoșăneană ce l-a avut pe Mitică Brânză la centru și s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru FC Botoșani. Au marcat Tincu (min. 35), Boghian (min. 48 și min. 70), Ursu (min. 65), în timp ce pentru AS Roma a marcat Boșcu în minutul 89.

Articol de Ciprian Redinciuc

Foto: Ionuț Tăbultoc

06 Jun. 2009, 20:57 Campionat
Pe aceeași temă