Viitorul a câștigat lupta cu AS Roma pentru un puști-minune de la Cluj

Viitorul a câștigat lupta cu AS Roma** pentru un puști-minune de la Cluj
  • Academia Gheorghe Hagi l-a transferat pe mijlocașul ofensiv Alexandru Pop (16 ani), considerat unul dintre cei mai de viitor puști de la „U” Cluj.
  • Jucătorul născut în Argentina i-a impresionat în urmă cu două săptămâni și pe antrenorii de la juniorii lui AS Roma.

 
Juniorii Universității Cluj continuă să aibă căutare, chiar dacă prima echipă a ajuns în Liga a IV-a. Considerat de mulți cel mai talentat puști din curtea lui „U” Cluj, alături de Moruțan, Alexandru Pop a semnat astăzi cu Academia Hagi. Echipa „Regelui” a avut concurență importantă în tentativa de a-l înrola pe Alex Pop. Mijlocașul ofensiv de 16 ani a fost foarte aproape să ajungă la AS Roma.

În urmă cu două săptămâni, acesta a fost dus de agentul său, Cristian Hossu, în probe la AS Roma, iar evoluțiile tânărului mijlocaș i-au impresionat pe italieni, care i-au transmis la plecare că vor face o ofertă. Pe „fir” a intrat însă imediat Viitorul, iar Alex Pop a ales clubul lui Gică Hagi. „A făcut o alegere foarte bună, a ajuns la un club profesionist, unde se poate dezvolta, atât fotbalistic cât și ca persoană. Doar Viitorul are o academie care se ridică la standarde europene. Într-un an îl văd jucând în Liga I. Are un fizic foarte bun, o tehnică excelentă, viziune și este un băiat de caracter, lucru pe care îl consider foarte important”, l-a caracterizat Cristian Hossu, cel care îl reprezintă pe jucător.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

Pe aceeași temă