Avântul Albești este noua campioană a județului Botoșani, după 11 ani. „Ne dorim Liga a 3-a și vom face tot posibilul să ajungem acolo”

Avântul Albești este noua campioană la fotbal a județului Botoșani. Echipa antrenată de Cătălin Chirilă a câștigat, duminică, meciul cu Viitorul Blândești, cu scorul de 6-0, iar, la final, jucătorii, antrenorul și cei din stafful clubului au primit tricourile de campioni, medaliile și trofeul.

După 11 ani de așteptare, Avântul Albești este din nou campioana județului Botoșani și va participa la barajul pentru promovarea în Liga 3. Echipa sponsorizată de viceprimarul Brăduțu Brașoveanu și antrenată de Cătălin Chirilă a câștigat fără emoții campionatul, având 22 de victorii, un egal și doar o înfrângere, 83 de goluri marcate și 24 primite.

Deja campioni din punct de vedere matematic, jucătorii de la Albești au făcut spectacol în ultima etapă. S-au impus cu 6-0 în fața formației Viitorul Blândești, cel mai bun jucător de pe teren fiind Bogdan Melinte care a înscris trei goluri și a dat o pasă de gol. Celelalte trei reușite au fost ale lui Ionuț Galan, Flavius Șuiu și Marian Belciug.

La finalul partidei, jucătorii, antrenorul Cătălin Chirilă și cei din stafful echipei au primit din partea conducerii AJF Botoșani tricourile și medaliile de campioni, plus trofeul oferit pentru câștigarea ediției de campionat 2017/2018.

Avântul Albești va participa la barajul pentru promovarea în Liga 3. Campioana județului Botoșani va întâlni pe ACS Gauss Bacău, campioana județului Bacău. Primul meci se va juca la Albești pe 23 iunie, urmând ca returul să se dispute la Bacău.

„După 11 ani, am devenit iar campioni. Ne bucurăm că am reușit. A fost un campionat bun, cu rezultate bune. Am avut bucuria să terminăm pe primul loc, chiar dacă mulți nu ne-au dorit acolo. Ne pregătim pentru meciurile de baraj, avem două săptămâni la dispoziție. Speră să facem un joc bun și să nu facem de râs comunitatea din care facem parte, fotbalul botoșănean, și felicit pe această cale echipa fanion a județului Botoșani. Le mulțumim de sprijinul acordat. Ne dorim Liga a 3-a și vom face tot posibilul să ajungem acolo. Ne dorim ca pe 23 iunie să fie o sărbătoare la Albești, să sărbătorim în avans ziua comunei”, ne-a spus Brăduțu Brașoveanu.

Articol, foto și video de Răzvan SAUCIUC

Pe aceeași temă