În 10, mai buni decât în 11

20 Nov. 2011, 20:06 Campionat

Dinamo II avea șansa de a trece în fața adversarului de astăzi dacă îl învingea. După o oră de joc, Georgian Păun a dat speranțe bucureștenilor că pot face un salt de patru locuri, tocmai pe patru, și eliminarea lui Iancu le dădea motive serioase să creadă asta. În 10 jucători, FC Snagov a jucat mai bine decât a făcut-o până atunci și a egalat prin Cristian Cristea, în final, gazdele ratând chiar șansa de a câștiga.

Prima repriză a meciului dintre FC Snagov și Dinamo II s-a remarcat mai mult prin durități. Cel care a pățit-o cel mai rău a fost Ciprian Mișu (26), însă, culmea, accidentarea sa gravă nu a venit după unul dintre clinciuri, ci din cauza unei autoaccidentări. În rest, Cristina Babadac a îngălbenit și în stânga și în dreapta, arătându-le jucătorilor că nu este depășită de joc și nu se teme de așa-zisa lor pricepere superioară într-ale fotbalului. La ocazii, cele două echipe n-au excelat, dar jucătorii lui Flavius Stoican au surprins prin posesie.

Spiritele s-au încins și mai mult la placajul lui Mihai Dumitru (53) asupra lui Mușat și meleul format la mijlocul terenului s-a aplanat abia după intervenția celorlalți doi asistenți și a stewarzilor. Se arată alte cartonașe galbene, dar roșul încă nu apare.

Păun (59) îi face inutil plonjonul lui Baruch prin șutul său plasat de la 20 de metri, iar reacția lui Reghecampf (61), de a-l introduce pe Stancu în locul lui Buduroi, se vede imediat. Jocul crește în intensitate pe flancul stâng, acolo unde Cazacu devine un simplu jalon. Juniorul (73) trimite în transversală din 16 metri și din contraatacul pornit după ce mingea a ricoșat în teren iere faultul de-al doilea galben al lui Iancu. Decarul Snagovului își lasă echipa în inferioritate, dar sacrificiul său e de bun augur pentru coechipieri. Dinamoviștii se retras în defensivă și Cristea (77) profită de bâlbâiala dintre Ioniță și Cazacu și egalează plasat, lângă bară. Golul le dă aripi ilfovenilor și Bereșoae, urmat de Cristea, se precipită în careu și centrează pe portar, ratând astfel ocazii bune pentru un gol victorios și o clasare la trei puncte mai aproape de promovare.

FC Snagov – Dinamo II 1-1 (0-0)
Cr. Cristea (77) / G. Păun (59)

Baruch – M. Dumitru, Zeciu, D. Bratu, M. Florea – I. Bereșoae, R. Iancu, Joabe (55 Ibekwe), Buduroi (61 Bg. Stancu) – V. Dinu II (cpt.)(69 Bâtfoi), Cr. Cristea
Antrenor: Laurențiu Reghecampf
Eliminat: Roberto Iancu (73 – 2 galbene)

Pena – Cazacu, R. Crișan, M. Ioniță, Burnea – Cip. Mișu (28 M. Mihăescu) – Scărlătescu, R. Stănescu, N. Mușat (70 Kanda, 86 Mărmăneanu) – V. Bucă (cpt.), G. Păun
Antrenor: Flavius Stoican

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Nov. 2011, 20:06 Campionat
Pe aceeași temă