„Îmi pare rău că am pierdut două puncte, dar vom lupta până la final. La Severin a fost desene animate”

26 Apr. 2012, 14:27 Campionat

Antrenorul piteștenilor, Viorel Dumitrescu s-a arătat dezamăgit de rezultatul cu CSM Râmnicu Vâlcea, 2-2, unul identic cu cel din turul campionatului.

„Sunt supărat pe jucătorii mei pentru primele 15 minute, când am luat primul gol, în rest nu am ce să le reproșez. Am revenit, am condus, dar jucătorul de la Vâlcea a prins un șut senzațional și am făcut egal, până la urmă, asta e fotbalul, pe final puteam să și pierdem.

A urmat repriza secundă care, după părerea mea, a fost cea mai bună făcută de noi în acest retur de campionat. Băieții au avut atitudine au marcat repede, dar din păcate am ratat una sau două șanse de a ne desprinde la două goluri și de a închide meciul.

Știam filosofia lui Artimon, un antrenor extraordinar, dar știam ce le cere jucătorilor, am avut șansa să lucrez cu el, Vâlcea nu ne-a surprins cu nimic. Îmi pare rău că am pierdut două puncte, dar vom lupta până la final cu această echipă tânără, plină de amibiție, mergem la Oradea să recuperăm punctele”.

„Probabil nu e rândul nostru anul ăsta”

Tehnicianul Argeșului a acuzat voalat rezultatul de la Severin-Bistrița. „Vedeți ce se întâmplă la celelalte jocuri, la Severin a fost un joc de desene animate, probabil nu e rândul nostru anul ăsta, dar noi vom continua să sperăm în șansa noastră. Știam dinainte ce va fi, din declarațiile celor de la Bistrița. Jucătorii sunt dezamăgiți, văd și ei ce se întâmplă, sunt tineri, acum sunt dărâmați pentru că au dat totul pe asemenea vreme.” a spus Dumitrescu.

„La faza primului gol n-a fost vina lui Fundulea”

Antrenorul piteștenilor nu dă vina pe portarul său la primirea primului gol, însă îi ceartă pe fundași, deoarece le-a explicat tactiva pe care o vor aborda vâlcenii în acest meci.

„Atunci am început mai greu și am făcut câteva greșeli pe fondul cărora am primit primul gol. La faza primului gol vreau să clarific că nu este vina lui Fundulea și o parte din vină o au și fundașii, pentru că le-am spus înaintea meciului că trebuie să urmărească fiecare minge șutată de jucătorii adverși pentru că date fiind condițiile în care s-a disputat partida eram sigur că cei din Vâlcea vor trimite multe șuturi de la distanță.”, a mai spus argeșeanul.

Articol scris de Adi Georgescu și Andrei Zevedei (Sport Argeș)

26 Apr. 2012, 14:27 Campionat
Pe aceeași temă