Ieșenii spun ca au șanse mari să câștige la masa verde meciul de la Snagov

23 Sep. 2011, 10:28 Campionat
Ieșenii spun ca au șanse mari să câștige la masa verde** meciul de la Snagov

Managerul general al CSMS Iași, Leo Grozavu, a declarat că este optimist în ceea ce privește verdictul în litigiul pe care formația din Copou îl are cu echipa FC Snagov, meci disputat în urmă cu două etape în liga a doua și încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Mă aștept să avem câștig de cauză în litigiul cu FC Snagov, la contestația pe care am făcut-o. Normal ar fi fost să câștigăm la primul termen și să nu fie amânată de două ori această speță. O carte de identitate sau un pașaport puteau fi prezentate dacă erau. Dacă documentele sunt în regulă, mă aștept să câștigăm și să obținem cele trei puncte la masa verde. Totuși, în România legea nu este respectată de fiecare dată, dar sperăm să nu apară surprize”, a declarat Leo Grozavu.

Privitor la meciul de sâmbătă, cu FC Brăila, din deplasare, oficialul din Copou a adăugat că spera la cele trei puncte.

„Ne așteaptă un meci greu, dar sper să luăm cele trei puncte și să abordăm apoi meciul de la Otopeni cu un moral bun. Urmează două deplasări pentru noi din care sperăm să luam maximum de puncte. Am obținut rezultate pozitive în ultimele patru meciuri și așteptăm ca jocul să crească în continuare”, a spus Grozavu, care a completat că până la ora jocului jucătorii vor ajunge la zi cu salariile.

articol scris de Narcis Pohoață

23 Sep. 2011, 10:28 Campionat
Pe aceeași temă