Iașiul speră să administreze primul eșec Unirii Slobozia pe teren propriu

Iașiul speră să administreze** primul eșec Unirii Slobozia pe teren propriu

CSMS Iași continuă, sâmbătă, programul infernal din acest început de sezon de primăvară cu o nouă deplasare de foc, la Slobozia. După victoria obținută la Clinceni, în etapa trecută, ieșenii au ocazia să urce pe primul loc în ierarhia pentru play-off cu un succes pe terenul Unirii.

Aflată la două lungimi în spatele Rapidului, CSMS va urca pe prima poziție în „top 6” în cazul unui succes la Slobozia și va lua o opțiune importantă în econmomia luptei pentru promovare. Deși întâlnesc o echipă neînvinsă pe teren propriu, ieșenii au plecat spre Slobozia cu gândul la cele trei puncte, dar iau în calcul și varianta unui egal.

„Ne dorim să începem faza secundă a campionatului de la un bagaj de puncte care să ne ofere șanse reale de atingere a obiectivului: acela de a reveni în Liga I. Sigur, Unirea este neînvinsă pe teren propriu, dar, spun eu, nici chiar invincibilă. Dacă vom avea o evoluție foarte bună, care să confirme că succesul de la Clinceni nu a reprezentat nici pe departe rodul întâmplării, probabil că nu putem avea emoții”, a declarat antrenorul Marius Lăcătuș.

Tehnicianul a făcut un apel la jucătorii săi să fie concentrați sută la sută la meci și să lase pe planul secund restanțele salariale, în speranța că această problemă va fi rezolvată cât de curând.

„Sper ca jucătorii să fi înțeles că una e problema financiară și cu totul alta încasarea salariilor, care se va rezolva curând. Nu trebuie amestecate aceste lucruri, deoarece riști să nu mai ai de primit dacă nu te automotivezi și nu mergi cu mult curaj mai departe”, a mai spus tehnicianul .

Marius Lăcătuș nu va conta în acest meci pe Adrian Olah, suspendat, în schimb va reveni Alex Crețu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto de Liviu CHIRICĂ‚

Pe aceeași temă