Hotico: „Și cei de pe Titanic au fost sănătoși, dar, la fel ca UTA, nu au avut noroc”

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 11:13 Campionat
Hotico: „Și cei de pe Titanic au fost sănătoși,** dar, la fel ca UTA, nu au avut noroc

Președintele celor de la FC Maramureș Baia Mare a tremurat pentru echipa sa din spatele băncii de rezervă și s-a bucurat mult la finalul celor 90 de minute ale confruntării cu UTA. Moroșenii au revenit de la 0-1 și și-au trecut în cont punctele ce-i permit să paseze „lanterna roșie” în seria de Vest a ligii secunde. „Sincer, nu mai speram să întoarcem rezultatul cu UTA, o echipă bună, ce aspiră la promovare. Mă gândeam cel mult la un egal, iar când arădenii au primit acea lovitură de pedeapsă m-am gândit că totul s-a terminat pentru noi. Câteodată, ca să câștigi ai nevoie și de noroc. Și cei de pe Titanic au fost sănătoși, dar nu au avut șansă și s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Până la urmă, am obținut o victorie muncită, trei puncte vitale pentru noi în lupta pentru promovare. Îmi felicit jucătorii, dar și antrenorul care știe să-i mobilizeze exemplar”, a precizat Dan Hotico.

Șeful „galben-albaștrilor” nu confirmă zvonul conform căruia cei de la ACS Poli Timișoara a premiat formația din Dealul Florilor cu 400 de miloane pentru victoria cu „textiliștii”. „Nu este adevărat așa ceva. Banii pentru echipă îi scot din firma mea și, chiar dacă mai există restanțe, fotbaliștii sunt înțelegători. Nu a venit niciun ban de la Timișoara, o să megrem noi acolo la finalul săptămânii pentru a confirma forma bună în care ne aflăm și a scoate un rezultat bun”, a mai spus Hotico, care, pe de altă parte încă nu se simte foarte bine la Baia Mare după „exilul” de la Zlatna. „O parte din oraș e împotriva noastră, e ziarul patronului celeilalte formații locale care face eforturi să scrie până și rezultatele obținute de noi. Apoi, stadionul nostru seamănă cu un măr frumos pe dinafară și stricat înăuntru. Reparațiile se fac doar pe exterior, tribunele sunt în paragină, iar gazonul e foarte prost, nu cred că va fi omolgat la anul. Până la urmă, trebuie să le mulțumim și celor care ne mai susțin, care în partida cu UTA au venit în număr bun la stadion”, a adăugat președintele băimărenilor.

În fine, Ioan Tătăran, antrenorul Maramureșului, a fost foarte nervos pe tot parcursul meciului, acuzând arbitrajul, mai precis faptul că Feussi și Mărginean nu au fost eliminați în prima repriză. În schimb, Dan Hotico este ceva mai înțelegător cu arbitra partidei de sâmbătă: „Am avut o discuție cu doamna Teodora Albon la pauză și mi-a spus că deciziile le-a luat în conformitate cu ce a văzut dânsa. După pauză, a dat ce a fost de dat, un penalty UTA-ei și unul nouă. Mai departe, există specialiști care să o judece pe doamna Albon, eu nu-mi voi da cu părerea despre maniera de arbitraj”.

 

Sursa: Sport Arad
Foto: Sorin Dan MUSCĂ‚

Mihai Andries 20 Nov. 2012, 11:13 Campionat
Pe aceeași temă