Hotico: „Nu avem stadion. Sperăm să obținem o promisiune de la autoritățile din Sighet”

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 11:00 Campionat
Hotico:

FC Maramureș Baia Mare, formația condusă de Dan Hotico, rămâne în continuare pe drumuri după ce reprezentanții grupării nu au reușit să ajungă la un acord cu autoritățile din Sibiu, în privința desfășurării următoarelor meciuri de acasă ale echipei băimărene pe stadionul Voința. Într-o situație mai mult decât delicată, cu doar o săptămână înainte de startul returului, șeful clubului FC Maramureș Baia Mare se vede nevoit să bată din primărie în primărie pentru a găsi rapid un teren pe care să poată juca acasă.

„Sunt în situația de a nu avea stadion. Cu Sibiu a picat înțelegerea cu cele două persoane care ziceau că reprezintă orașul. În urma discuției cu domnul Johannis, am înțeles că va face tot ce se poate ca să rămână fotbalul în Sibiu, dânsul chiar a fost încântat, dar… Ce să facem, mergem mai departe. Neavând o bază sportivă, ce să facem? Sperăm să obținem o promisiune din partea autorităților de la Sighetul Marmatiei”, a declarat Dan Hotico, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

Cu toate că nu vrea să se gândească la posibilitatea de a retrage echipa din campionat, președintele lui FC Maramureș nu poate exclude această variantă: „Cât timp plătesc în continuare cantonament jucătorilor, nu doresc lucrul acesta. Dar dacă nu vom găsi un teren de joc, pe stradă nu putem juca”.

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 03 Mar. 2013, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă