Horia Crișan, antrenor de nevoie la Știința Miroslava, a dat vina pe rezerve pentru înfrângerea cu Ripensia: „Nu știu pe cine sau pe ce au fost supărați. Sunt curios unde or să plece”

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 12:37 Campionat
Horia Crișan, antrenor de nevoie la Știința Miroslava, a dat vina pe rezerve pentru înfrângerea cu Ripensia:**

Știința Miroslava a fost aproape de o surpriză la Timișoara, după ce Ripensia a avut nevoie de un gol în minutul 90+4 pentru a se impune în fața formației matematic retrogradate din penultima etapă. Ieșenii au avut doar un delegat și un masor pe bancă, iar jucătorul Horia Crișan a preluat atribuția de a conduce sesiunile de pregătire, după despărțirea de Adrian Kerezsy.

Fotbalistul a spus că cele trei rezerve introduse pe parcurs au jucat extrem de prost. Crișan a arătat cu degetul spre Asăvoaei, Ambrosie și Viorică.

„Vreau să mulțumesc și să felicit conducerea noastră. Înainte de acest meci noi eram deja retrogradați. Față de alte echipe, ca Foresta Suceava, care a pierdut penultimul meci cu 11-0, acasă, cu Snagov, și la următorul nu s-a prezentat, conducerea nostră a făcut totul. Am plecat cu două zile înainte de la Iași, am stat la Cluj. Ne-au promis și o primă. Am venit cu 14 jucători, inclusiv eu, care în ultimele trei meciuri am fost antrenorul echipei. Am încercat să joc 90 de minute după o lună de zile în care am fost accidentat. Am intrat 11 jucători motivați, nemaiavând ce pierde, ca să demonstrăm că ne respectăm și nu am venit doar să facem deplasarea, ci să facem un meci bun. Am avut 1-0, foarte multe ocazii de a mări scorul în prima repriză. În a doua am început din nou bine, am avut 2-0. Venind 14 jucători, era normal ca trei să stea pe bancă. Erau trei jucători de câmp cărora le-am promis că vor juca, iar ei au fost supărați. Nu știu pe cine sau pe ce au fost supărați. Din momentul în care s-a făcut prima schimbare, totul s-a schimbat la noi în echipă. Am făcut a doua schimbare ca să ajutăm, pentru că mulți din primul 11 nu au mai jucat de foarte mult, nu aveau cum să ducă un meci întreg”, a spus Crișan, supărat, după meci.

Ar fi vrut ca echipa să tragă inclusiv de timp

Întrebat dacă îi acuză de că nu și-au apărat corect șansele, Crișan a spus că nu se pune problema despre așa ceva, dar spune că jucătorii Miroslavei nu au dat totul pentru club, deși echipa le-a oferit șansa să joace în eșalonul secund.

„Eu îmi termin contractul. Îmi pare rău că plec cu un gust amar. Mi-aș fi dorit să plec cu o victorie sau măcar un egal, după cum s-a muncit în teren și cum s-a dorit. Chiar dacă se vor supăra colegii mei, sunt curios mulți dintre ei unde o să plece. Mulți sunt nemulțumiți că nu joacă, dar unii abia au debutat cu echipa aceasta în Liga a 2-a. Nu se pune problema despre așa ceva (n.r. – întrebat de blat). La 2-1 Timișoara a rămas în minus și noi am mai luat două goluri. Din teren am simțit că ei erau supărați. Nu ne-au ajutat cu absolut nimic. La 2-1 pentru noi și când mai erau 5 minute, trebuia să stea vreo trei pe jos și să nu mai aveam mingi să începem meciul”, a adăugat Crișan.

Știința Miroslava a încheiat primul sezon în Liga 2 pe locul 17, retrogradabil, cu 37 de puncte. În 38 de meciuri a obținut 10 victorii, 7 egaluri, 21 de înfrângeri și un golaverar negativ, 46-73.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 12:37 Campionat
Pe aceeași temă