Harababură totală la Farul

03 Sep. 2011, 16:29 Campionat
Harababură totală** la Farul

Formația condusă de Marian Pană a fost învinsă astăzi la Otopeni, în cea de-a treia etapă a Ligii a II-a. Scorul de 4-2 nu reflectă în totalitate diferența dintre cele două echipe, deoarece ilfovenii au fost net superiori și au mai ratat alte 3-4 ocazii uriașe. Pe întreaga durată a partidei, constănțenii s-au aflat într-o stare de confuzie totală și acest sentiment nu a fost datorat doar ploii de goluri care s-a abătut asupra porții lui Cernea.

În timpul jocului s-au desfășurat 3 episoade ciudate, care vorbesc de la sine despre starea de fapt din sânul echipei de la malul mării:

1. Cel mai bun jucător de pe teren din echipa Farului de astăzi, Adrian Pătulea, a purtat tricoul cu numărul 19 și un șort cu numărul 8.
2. La începutul reprizei a doua, una dintre schimbările efectuate de Marian Pană a creat clipe de uluială în tribune. A fost introdus Gheorghe Badea, cel care fusese trecut pe foaia de joc cu numărul 15. În momentul în care a intrat pe teren, acesta a îmbrăcat tricoul cu numărul 14, care nu se regăsea pe niciun document la startul partidei. Din discuțiile ulterioare a reieșit că în pauza meciului, tricoul lui Badea s-a rupt, nu se știe în ce condiții, și astfel constănțeanul a fost nevoit să joace cu echipamentul unui alt coleg.
3. Jocul extrem de slab din prima repriză, în care Farul a primit 3 goluri și a scăpat ca prin minune de alte ocazii imense, l-a făcut pe tehnicianul dobrogenilor să ia o decizie mai rar întâlnită pe terenurile de fotbal: a făcut toate cele 3 schimbări la pauză. A renunțat la Lucian Dobre, Voicu Florea și la căpitanul Liviu Ștefan, pe care i-a înlocuit cu Alexandru Paraschiv, Cosmin Stegaru și protagonistul fazei cu tricoul, Gheorghe Badea.

Constănțenii au o săptămână la dispoziție să treacă peste acest eșec dureros și totodată peste acest început dezamăgitor de sezon. Farul a adunat doar două puncte până în prezent, însă va avea șansa să își ia revanșa în fața propriilor suporteri, în partida din etapa a IV-a, pe care o vor disputa împotriva echipei secunde a Astrei Ploiești.

Articol scris de Gabriel MORARIU

03 Sep. 2011, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă