Halloween Party pentru „vampiri”

28 Oct. 2011, 19:41 Campionat

Echipa bistrițeană a rispit din start orice urmă de emoție, a făcut show și a dat un careu de goluri în poarta oaspeților. „Alb-albaștrii” rămân liderii seriei de vest din Liga a II-a.

După ce a suferit la Arad prima înfrângere din acest sezon, Gloria Bistrița și-a lins rănile în compania celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, vineri 28 octombrie, pe teren propriu, în etapa a 11-a a Seriei a 2-a din divizia secundă.

Jucătorii pregătiți de Nicolae Manea au arătat încă de la început cine e șeful și au deschis scorul în minutul 3 prin Cristian Silvășan, care a pătruns în careu și l-a învins pe Chiriță din 7 metri lateral dreapta, cu toată strădania lui Tomozei de a scoate de pe linia porții. S-a făcut 2-0 în minutul 18, autor Cornel Predescu: șut de la 25 de metri, deviat. Dacă ar fi fost box, vâlcenii ar fi aruncat prosopul la pauză, la 3-0. Gabriel Velcovici marcase pentru un scor de forfait în minutul 38, după o lovitură liberă indirectă din careu bătută de Anton. Mai mult, din minutul 40 oaspeții au jucat în zece, după eliminarea lui Adrian Stoica pentru o lovitură aplicată lui Radu Mărginean.

În repriza a doua asediul la poarta oltenilor a continuat, dar Gloria a mai înscris doar o dată, prin Marius Curtuiuș în minutul 73, după un carambol în careul formației din Rm. Vâlcea. Pe un fond de relaxare al bistrițenilor, CSM a reușit golul de onoare în minutul 80, când Robert Dalu a trimis la colțul lung, din 12 metri lateral dreapta.

4-1, dar și un festival al ocaziilor ratate, inclusiv al barelor, semnate de Silvășan, Velcovici, Predescu, Cafasso, Șomodi sau Curtuiuș.

Gloria Bistrița – CSM Râmnicu Vâlcea 4-1
Silvășan (3), Predescu (19), Velcovici (38), Curtuiuș (74) / Dalu (80)

Lăzăreanu – Peteleu, Tudose (cpt.), Reano, Cafasso – Marcos, Mărginean (Feher 46), Anton (60 Șomodi), Velcovici – Predescu, Silvășan (Curtuiuș 68)
Antrenor: Nicolea Manea

Chiriță – Tomozei (Zaharia 77), Popescu, Kalai, Vătăjelu – Roșca, Pârvu (cpt.), Vasile, Văduva (Pribac 55) – Gogoșoiu (Dalu 55), Stoica
Antrenor: Dumitru Teleșpan

Text și foto: timponline.ro

28 Oct. 2011, 19:41 Campionat
Pe aceeași temă