Gură de oxigen de la Ciolacu Otopeniul a întrecut Dunărea

26 Mar. 2012, 15:16 Campionat

Echipa antrenată de Romică Bunică și-a fructificat avantajul propriului teren și și-a trecut în cont trei puncte extrem de importante, având în vedere că Dunărea Galați este una dintre contracandidatele ilfovenilor la retrogradare, iar, în urma rezultatului de sâmbătă, cele două echipe au făcut schimb de locuri.

Meciul s-a disputat deci sub presiunea rezultatului și nu a excelat la capitolul spectacol, determinarea și lupta pentru fiecare balon fiind atributele principale ale jocului.

Din păcate, CS Otopeni l-a pierdut pe câmpul de luptă în repriza secundă pe Neagoie, care a suferit o întindere de ligamente și a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații suplimentare.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Ciolacu. Tânărul atacant a dat permanent de furcă defensivei moldave și a mai avut câteva ocazii bune de a înscrie. Pe final, Ciolacu a trimis mingea în plasă, dar de la margine a fost semnalizată poziția de offside din care plecase vârful de lance al ilfovenilor.

CS Otopeni a acumulat 21 de puncte și s-a ridicat peste linia roșie a retrogradării, însă nu a scăpat încă de emoții, iar lupta pentru supraviețuire din etapele viitoare se anunță extrem de dură.

CS OTOPENI – DUNĂ‚REA GALAȚI 1-0 (1-0)
Ciolacu (25)

Râmniceanu – G. Ghiță (’75 R. Iacob), M. Vătavu, Șomodean, S. Pană – Serediuc, Mug. Dedu, D. Ghindeanu, V. Alexandru (’46 Ad. Neagoie, ’59 C. Iliescu) – Fl. Manea (cpt.), Ciolacu
Antrenor: Romică Bunică

Măstăcan – L. Radu, M. Marin, D. Florea, Ghiocel (’74 D. Popescu) – D. Munteanu (’65 A. Grosu), Cioinac, Al. Cristea, Bârlădeanu – I. Enache (cpt.), Eni (’55 Căldăraru)
Antrenor: Eugen Baștină

Articol scris de Vasile Panduru

26 Mar. 2012, 15:16 Campionat
Pe aceeași temă