Guliu: „Vom mai colabora cu Gache, dar nu ca principal”

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 15:00 Campionat

La finalul partidei dintre Săgeata și Sportul, antrenorul interimar al năvodărenilor, Mihai Guliu s-a declarat mulțumit de jocul elevilor săi și a anunțat că, până la găsirea unui nou tehnician, va continua să conducă antrenamentele echipei alături de Gică Butoiu

„Am făcut un meci contra unei echipe fără experiență. Important este că am luat cele trei puncte și trebuie să ținem tot așa și în următoarele meciuri, care după părerea mea sunt ca niște finale, toate meciurile până la finalul campionatului. Ne bucurăm că suntem în grafic și sperăm ca la final să îndeplinim obiectivul, promovarea în Liga I. Vreau să punctez faptul că nu am jucat cu echipa standard, Filip a fost suspendat, iar pe Diaby am ales să îl odihnim pentru următoarele meciuri. Dar am luat în calcul și faptul că avea deja 3 cartonașe galbene și dacă mai lua și azi unul îl pierdeam pentru meciul cu Otopeni din etapa viitoare, meci care este mult mai important decât cel de astăzi” a declarat Mihai Guliu.

„Voi sta pe bancă până găsim un antrenor, o săptămână, două, iar dacă nu vom găsi antrenor, eu și Gică Butoiu vom conduce echipa. Unii dintre jucători au avut câteva certuri cu domnul Gache și de aceea conducerea a decis să renunțe la serviciile sale. Vom mai colabora cu domnul Gache, însă nu ca antrenor principal” a mai spus interimarul Săgeții.

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

Mihai Andries 28 Apr. 2013, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă