Guliu: „Am câștigat trei puncte importante pentru promovare”

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 15:09 Campionat
Guliu:**

Săgeata Năvodari s-a impus ieri în fața Deltei Tulcea, scor 1-0, și a mai făcut un pas către Liga I. Singurul gol al partidei a fost reușit de Tigoianu, la 10 minute după eliminarea lui Filip, atacantul Săgeții înscriind dintr-o foarfecă.

La finalul partidei, jucătorii Săgeții au fost primit în vestiar vizita primarului orașului Năvodari, Nicolae Matei, care i-a asigurat pe băieți că astăzi vor avea în cont prima promisă înaintea meciului. Jucătorii vor primi câte 1.000 de euro pentru meciul câștigat în fața celor de la Delta Tulcea.

Antrenorul gazdelor, Mihai Guliu, s-a declarat mulțumit de jocul practicat de elevii săi, însă era supărat pentru că nu se poate baza pe patru jucători de bază în meciul din etapa viitoare contra liderului seriei, FC Botoșani.

„Sunt mulțumit de jucătorii mei și vreau să îi felicit pentru victoria de astăzi. Am câștigat trei puncte importante pentru promovare. Sunt supărat pentru că în etapa viitoare nu mă pot baza pe patru jucători de bază. Zaharia, Apostol, Vezan și Filip sunt suspendați pentru meciul cu Botoșani. Vom face deplasarea la Botoșani cu 10 jucători și va trebui să completăm lotul cu jucători de la juniori.

După meciul de la Botoșani mai avem trei meciuri care trebuie să le câștigăm. Ne dorim să câștigăm și la Botoșani, dar cu problemele de lot care le avem ar fi bun și un punct.

Vrem să mulțumim domnului primar, Nicolae Matei, că este alături de noi și asta se vede prin evoluția jucătorilor. Băieții vor primi în cursul zilei de mâine prima de victorie promisă de domnul primar.”, a spus antrenorul năvodărenilor la conferința de presă de la finalul partidei.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă