„Grupul Spionilor”! Cinci jucători se pregătesc cu Rapid fără să joace!

Mihai Andries 18 Oct. 2013, 09:34 Campionat

De mai bine de trei luni, alături de elevii lui Moldovan se pregătesc mai mulți jucători-fantomă. Fotbaliștii din lot glumesc. „Nu-i recomandă talentul, îi recomandă noii șefi ai clubului. La ProRapid se antrenează mai mulți fotbaliști care până acum nu au bifat vreun minut în meciurile echipei.

 

Este vorba de cinci jucători: Alexandru Ioniță III (18 ani), Răzvan Crișan (20 de ani), Alexander Niță (25 de ani), Alex Potecea (22 de ani), Giani Constantin (19 de ani), toți fiind zilnic sub comanda antrenorului secund, Florică Drăghici. Aceștia au primit și o poreclă din partea celorlalți fotbaliști: „grupul spionilor”,  asta pentru că au ajuns la Rapid în urma unor recomandări venite de la Nicolae Cristescu. Strategia este cel puțin ciudată, dacă ne gândim că în locul acestora ar fi putut fi promovați juniorii talentați din propria pepinieră.

Ioniță III, rezervă cu Buzăul

Interesant este că la Rapid există încă un fotbalist care se numește Alexandru Ioniță, acesta fiind al treilea fotbalist cu acest nume care joacă pentru Rapid în ultimele două sezoane. Dacă Alexandru Ioniță I s-a transferat la FC Köln pentru 2,2 milioane de euro, iar Alexandru Ioniță II este actualul golgheter al echipei, Alexandru Ioniță III are o singură calitate: este din Tărtășești. De remarcat că Ioniță III este singurul din grup care a apărut pe o foaie de joc, fiind trecut rezervă la meciul cu Gloria Buzău (foto), din lipsă de soluții ca jucători U21.

 

„Grupul Spionilor”
Nume     vârsta     post
Alexandru Ioniță III      18 ani    mijlocaș ofensiv
Radu Crișan     20 de ani    mijlocaș stânga
Alexander Niță    25 de ani     mijlocaș stânga
Alex Potecea    22 de ani     atacant
Giani Constantin    19 ani    atacant

 

Articol scris de Marius PITARU

Mihai Andries 18 Oct. 2013, 09:34 Campionat
Pe aceeași temă