Golul spectaculos cu ASA, ce a schimbat Mihali la Mioveni, meciul cu Brăila și adversarul din 16-imile Cupei. INTERVIU cu omul săptămânii la CS Mioveni, Eduard Florescu

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 15:52 Campionat

Mijlocașul Eduard Florescu (20 de ani) a adus, lunea trecută, victoria echipei CS Mioveni în meciul de pe teren propriu cu ASA Târgu Mureș. Jucătorul trupei lui Gheorghe Mihali a intrat pe teren în minutul 61, iar puțin mai târziu, în minutul 88, a înscris un gol spectaculos, cel de 2-1, cu o execuție frumoasă de la 20 de metri. Reușita sa este cu atât mai importantă cu cât Florescu revenea pe teren după o accidentare care l-a ținut departe de gazon la ultimele trei partide oficiale. Astăzi am stat de vorbă cu mijlocașul Mioveniului, jucătorul prefațând partida de sâmbătă, din deplasare, de la Dacia Unirea Brăila, ce contează pentru etapa a 12-a a Ligii 2.

CS Mioveni joacă sâmbătă la Brăila, cu Dacia Unirea. Cum vezi partida din această etapă?
Cum sunt toate partidele de acolo, având în vedere terenul pe care se joacă, dar și faptul că la noi s-a acumulat și oboseala din Cupă și din atâtea meciuri jucate. Ne așteaptă un meci greu, o partidă dificilă, iar cu toate acestea trebuie să câștigăm!

S-a scris că brăilenii nu s-au mai antrenat în această săptămână, că protestează că nu și-au primit banii… Luați în calcul aceste informații?
Așa s-a întâmplat și data trecută, dacă îmi aduc bine aminte, când am jucat la ei. Și am pierdut cu 1-0! Nu trebuie să luăm în considerare aceste informații. Noi trebuie să tratăm meciul cu seriozitate și să plecăm de acolo cu cele trei puncte!

La echipă cum este atmosfera în lot?
Atmosfera este foarte bună, la fel și moralul, mai ales cu aceste victorii. Totul este OK, iar noi suntem pregătiți de acest joc.

„«Profe» a schimbat stilul de joc și acest lucru a dat roade”

Cu ce a venit în plus noul antrenor, care este neînvins după trei meciuri?
„Profe”? Sperăm să ne menținem pe linia asta cu victoriile… A schimbat stilul de joc, și după cum se și vede, acest lucru a dat roade, iar rezultatele există.

A fost meciul cu ASA… De ce a venit victoria așa târziu?
Poate că s-a acumulat și oboseală la echipă, așa cum am mai spus, pentru că au fost multe meciuri, și cel de Cupă… Oricum, ASA este o echipă bună de Liga a doua, s-au închis bine… dar important este că am luat cele trei puncte. Nu mai contează altceva acum.

Ai marcat un gol spectaculos. Te așteptai să înscrii?
Când intru pe teren sper să ajut echipa, să marcheze. Acum… am avut un feeling, iar tata mi-a spus înainte că o să intru și o să dau gol. Speram și eu să înscriu… A fost un gol frumos, și o descătușare pe urmă! Tot cam de acolo am marcat spectaculos și sezonul trecut, cu Brașov, la 4-2. În rest, goluri decisive nu prea am avut, dar sper să înscriu de acum încolo cât mai multe goluri și cât mai spectaculoase, iar echipa să obțină cât mai multe victorii.

În Cupă ați picat cu Petrolul…
Va fi greu, pentru că, chiar dacă ei sunt o echipă de Liga a 3-a, au fost mulți fotbaliști de Liga 2. Cert este că atmosfera va fi frumoasă la acest meci! Ne așteaptă un joc dificil, și cred că publicul îi va împinge foarte mult de la spate. Îmi doresc însă și sper ca noi să fim cei care ne calificăm!

8 meciuri și 3 goluri sunt cifrele bifate de Eduard Florescu în acest sezon de Liga 2 pentru CS Mioveni

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 12 Oct. 2017, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă